MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Janu Radulović, Kseniju Veličković i Saru Damnjanović

Jana Radulović, Ksenija Veličković i Sara Damnjanović

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Jana Radulović

Miss južne Srbije Jana Radulović dolazi iz Niša. Planira da iskoristi stipendiju R&B koledža koju dobija kao finalistkinja izbora. Želi da se ostvari u modelingu i postane medijsko lice. Od malena piše pesme, a njen moto je: "Ako ne idete do kraja, zašto uopšte krećete?" Janin uzor je rimski imperator Konsantin Veliki koji je promenio tok istorije.

Ksenija Veličković

Ksenija Veličković iz Beograda pohađa grafičku školu. Želi da upiše kriminalistiku i postane inspektor. Trenira ples, a njena velika ljubav je gluma. Ksenijin moto je: "Vera u sebe je jedina tajna uspeha!" Uzor joj je mama Suzana, a smatra da gluma Čarlija Čaplina nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sara Damnjanović

Sara Damnjanović iz Beograda šampion je Srbije u tekvondu i pobednik na Balkanskom i Evropskom prvenstvu. Trenutno je student Fakulteta za međunarodnu ekonomiju. Želja joj je da u budućnosti spoji međunarodnu ekonomiju i sport. Sarin moto glasi: "Pobedi kad je najteže!". Uzori su joj olimpijska šampionka Milica Mandić i njen trener Dagan Jović Gale, čovek koji je svojom požrtvovanošću i trudom stvorio velike šampione.

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još