MISS SRBIJE 2017: Upoznajte Hristinu Vujinović, Anu Mitrović i Ivanu Trišić

Hristina Vujinović, Ana Mitrović i Ivana Trišić

U utorak 10. oktobra Srbija će dobiti novu Miss. Kompanija Color Press Group, kao jedan od medijskih pokrovitelja ovogodišnjeg izbora, predstavlja vam finalistkinje za koje možete glasati na portalu nadlanu.com.

Hristina Vujinović

Miss Šapca Hristina Vujinović upisuje petu godinu medicine. Budući estetski hirurg govori engleski i francuski jezik. Voli da čita ruske klasike. Nedavno je briljirala na Oriental Fashion Show u Maroku i ostala upamćena kao model koji je otvorio i zatvorio tri revije. Moto kojim se ona vodi je: "Naše je samo ono što smo spremni da damo drugima." Mileva Marić Ajnštajn, koja je bila u istovreme i patrijahalna i moderna žena, njen je uzor.

Ana Mitrović

Miss Zapadne Srbije Ana Mitrović poreklom je iz Užica. Student je informacionih tehnologija i zamišlja sebe kao menadžera IT sektora. U međuvremenu želi da postane svetski model i da radi u Njujorku. Smatra da će joj pripreme za Miss Srbije 2017 pomoći da se ostvari kao ličnost. Anin moto glasi: "Potrudi se da ne budeš čovek od uspeha nego od vrednosti. Njen uzor je Džeki Kenedi koja je u svet lansirala specifičan stil oblačenja i ponašanja.

Ivana Trišić

Miss Beograda Ivana Trišić studentkinja je završne godine Prvnog fakulteta u Beogradu. Želi da postane advokat u oblasti međunarodnog prava i na taj način ispuni zavet koji je dala svojoj majci. Uzor joj je Irina Šajk, poznata ruska manekenka koja se bavi i humanitarnim radom. Divi se Moniki Beluči zbog njene ženstvenosti i klasične lepote. Ivanin moto je: "Čini dobro drugima i to će ti se sigurno vratiti."

Foto: Zoran Mirčetić
********************
Production: Vesna de Vinča
Creative Director: Nebojša Pilipović Pilo
Stilista: Mladen Milivojević Baron
Dizajneri: Vladanka Celić, Marija Šabić, Lavani Couture
Nakit: BlingBling
Šminkerka Magdalena Kozačenkov – Purity akademija
Frizer: Češalj i Makaze – Raša Petrović
Šminka: Golden Rose Srbija

Pogledajte još