Ana Ivanović nastavlja saradnju sa UNICEF-om u Srbiji

- Počastvovana sam što nastavljam saradnju sa UNICEF-om u Srbiji i što pružam svoj doprinos ostvarivanju prava za svako dete. Volim decu i znam koliko ljubavi, brige i zaštite je potrebno da bi deca rasla i bila srećna.  Moj fokus će biti na podršci UNICEF-ovim inicijativama koje se bave prevencijom nasilja, obrazovanjem i osnaživanjem devojčica da prave izbore za sebe – izbore koji utiču na njihovo detinjstvo i njihovu budućnost - rekla je Ana Ivanović.

Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji, izrazio je zadovoljstvo nastavkom partnerstva.

- Privilegija je imati Anu Ivanović za nacionalnu ambasadorku UNICEF-a. Tokom naše destogodišnje saradnje, Ana je pokazala posvećenost deci. Svih ovih godina pružala je dragocenu podršku programima zaštite dece od nasilja i obrazovanja. Svojim ličnim donacijama pružila je pomoć i deci u vanrednim situacijama. Srećni smo što nastavljamo partnerstvo koje će obuhvatati zaštitu dece od nasilja, pogotovu rodno zasnovanog nasilja, i osnaživanje devojčica kroz obrazovanje da mogu da dostignu svoje potencijale - izjavio je Michel Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji

Tokom posete UNICEF-u, Ana je imala je priliku i da se upozna sa Afšan Kan, regionalnom direktorkom UNICEF-a za Evropu i Centralnu Aziju, sa kojom je razgovarala o radu UNICEF-a u Srbiji i Regionu, i narednim koracima koji će se preduzimati da bi svako dete ostvarilo sve svoje potencijale.

Pogledajte još