Gorenje kuhinje – centar lepog života

Elegantan dizajn. Fleksibilna funkcionalnost. Dugoročni kvalitet.

Želite da prilikom uređenja svog enterijera povedete računa o svakom detalju? Oduševiće vas mogućnosti koje Gorenje pruža! Želite da vašom novom kuhinjom naglasite svoj karakter, individualnost, stil? Nikakav problem, u Gorenju ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje vaše jedinstvene, unikatne kuhinje: 3 linije, 18 modela, 308 različitih boja i površinskih obrada, 21 boja radnih ploča od 6 različitih materijala, više od 350 elemenata i 60 dodataka, veliki izbor ukrasnih, ali i funkcionalnih elemenata, prilagođenihvašim potrebama.

Kako bi vaša idealna kuhinja bila upravo onakva kakvom ste je zamislili i kakva vam je potrebna, Gorenje nudi tri linije, modernu, klasičnu i rustičnu.

Linija MODERN je prilagođena potrebama savremenog načina života. Oblici koji bude samopouzdanje i boje koje pomažu u oblikovanju moderne životne sredine. Linija izražava radost života i rođena je za to da igra centralnu ulogu u svakom domu.

Linija CLASSIC predstavlja spoj jednostavnosti i elegancije koji će oduševiti i one sa najzahtevnijim ukusom, dok linija RUSTIC nudi tradicionalne teme u savremenom obliku. Obe linije izražavaju poštovanje tradicije dobrog dizajna i u isto vreme zbir jedinstvenih rešenja za udoban život.

Od danas kuhinja ispunjava sva vaša visoka očekivanja, naglašava vašu ličnost i postaje centar lepog života! Onu koja će biti jedinstvena, baš kao i vi.

Jedinstvena akcija: 25% popusta i poklon ugradni aparati uzsve Gorenje kuhinje po meri

Posetite bilo koji od 15 Gorenje salona širom Srbije, gde ćemo vam pomoći da pronađete kuhinju po vašoj meri. Kompletna Gorenje usluga obuhvata besplatno projektovanje, merenje prostora za kuhinju i potrebnih instalacija, isporuku na kućnu adresu, montažu i povezivanje aparata u kuhinji.

Gorenje uvek nastoji da pruži više, kako bi vaša idealna kuhinja bila upravo onakva kakvom ste je zamislili - da odgovara vašim željama, potrebama i prostoru koji vam je na raspolaganju.
Sve o akcijskoj ponudi Gorenje kuhinja možete saznati na Gorenje sajtu.

Izvor i foto: Promo

Pogledajte još