PEVAČICA UMRLA U NAJVEĆIM MUKAMA: Jeleni od batina pukle slezina i bubna opna!

Kako "Srpski telegraf" saznaje superveštačenjem je utvrđeno da je Marjanovićeva preživela torturu i da je umrla u najvećim mukama.

Prema rečima izvora iz istrage, dopunsko veštačenje patologa otkrilo je da je pevačica zadobila više udaraca po celom telu, od kojih joj je pukla slezina i bubna opna.

- Na osnovu novih saznanja pretpostavlja se da je Jelena Marjanović bila žrtva pomahnitalog napadača koji ju je udarao pesnicama po telu, glavi, a najviše po stomaku. Od siline udaraca, nesrećna žena je zadobila brojne povrede unutrašnjih organa koje su dovele do unutrašnjeg krvarenja - priča sagovornik, piše "Srpski telegraf".

Kako dodaje, Marjanovićeva se grčevito borila da bi se izvukla iz ruku nasilnika, o čemu svedoče i odbrambene povrede po njenom telu.

- Napadaču ni to nije bilo dovoljno, pa je zgrabio tup predmet i smrskao joj glavu. Utvrđeno je da ju je udarao po potiljku, a na lobanji je imala više teških rana, dok joj je lice ostalo nepovređeno - objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je porodična kuća Marjanovića posle zločina očišćena varikinom i drugim abrazivnim sredstvima, što je potvrđeno i dopunskim veštačenjem.

- Prsti nastradale Jelene takođe su bili poliveni varikinom da bi se uništili svi dokazi koji bi napadača mogli da dovedu u vezu sa zločinom. Osim toga, tragovi abrazivnih sredstava otkriveni su i u dnevnoj sobi kuće u kojoj je pevačica živela sa svekrom Vladimirom, svekrvom Zoricom, deverom Milošem, suprugom Zoranom i ćerkicom Janom. Svi ti novi tragovi i dokazi u istrazi potkrepljuju sumnje da je Jelena usmrćena u domu Marjanovića, nakon čega je njeno telo bačeno u kanal - kaže izvir iz istrage.

Izvor: Srpski Telegraf/Alo!

Pogledajte još