POTRESNA ISPOVEST „ZADRUGARA“! Milan Milošević: Otac nas je zapalio i potom se ubio u zatvoru! Meni i mami je tada svanulo!

Foto: gospodin_novinar/Instagram
0

Novinar Milan Milošević u više navrata proglašen je za dvoličnog i bezdušnog, ali je malo onih koji znaju kakva prošlost se krije iza njegovog ponašanja.

Nakon nekog vremena Milan je počeo da „otvara dušu“,a njegovi cimeri nisu mogli da sakriju šok koji su doživeli čuvši ovu priču.

On je u ranim jutarnjim časovima počeo da razgovara sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, a kasnije im se pridružila i Teodora Džehverović. Nakon nekog vremena Milan je „otvorio dušu“, a njegovi cimeri nisu mogli da sakriju šok koji su doživeli čuvši ovu priču.

Super ja život imam, ali sam porodično nesrećan. Imao sam oca nasilnika. Jedan brat mi je bolestan, a jedan se ubio. Otac mi je umro 1995, a majka mi je jako bolesna. Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Moja majka se udala sa 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu. On je u domu već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio – ispričao je on, a to je bio tek početak.

Već nakon prvog dela priče Luna, Sloba i Teodora su ostali bez teksta, a Milan je tada tek otkrio kako su izgledali najgori momenti njegovog života.

Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. On nas je palio. Jedan dan je zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo. Nakon nekog vremena završio je u zatvoru zbog nekog problema koji je napravio i dobio mnogo godina robije. Tada je majci ostavio oproštajno pismo i obesio se u zatvoru. Nama je svanulo. Najstariji brat se ubio posle Vukovara, a drugi brat je u domu, majka je sada bolesna, ali je borac i ja sam joj sve. Moj tata je bio monstrum. Izdigao sam se iznad toga, sve je to život – završio je Milan svoju tešku ispovest.

Teodoru je njegova priča teško potresla, a ni Luna ni Sloba nisu ostali ravnodušni.

Izvor: Novosti
Foto: gospodin_novinar/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.