POTRESNA ISPOVEST "ZADRUGARA"! Milan Milošević: Otac nas je zapalio i potom se ubio u zatvoru! Meni i mami je tada svanulo!

Nakon nekog vremena Milan je počeo da "otvara dušu",a njegovi cimeri nisu mogli da sakriju šok koji su doživeli čuvši ovu priču.

On je u ranim jutarnjim časovima počeo da razgovara sa Lunom Đogani i Slobom Radanovićem, a kasnije im se pridružila i Teodora Džehverović. Nakon nekog vremena Milan je "otvorio dušu", a njegovi cimeri nisu mogli da sakriju šok koji su doživeli čuvši ovu priču.

- Super ja život imam, ali sam porodično nesrećan. Imao sam oca nasilnika. Jedan brat mi je bolestan, a jedan se ubio. Otac mi je umro 1995, a majka mi je jako bolesna. Moja majka kada se udala za oca imala je već brak iza sebe. Moja majka se udala sa 17 godina i dobila najstarijeg brata, ali je posle godinu dana ostala udovica. Logično je bilo da se uda opet i tad se udala za mog oca. Rodila je mene i brata koji ima cerebralnu paralizu. On je u domu već 20 godina jer je postao agresivan, ima um deteta od 3 godine, a može da bude opasan. Najstariji brat se ubio - ispričao je on, a to je bio tek početak.

Već nakon prvog dela priče Luna, Sloba i Teodora su ostali bez teksta, a Milan je tada tek otkrio kako su izgledali najgori momenti njegovog života.

- Otac je dolazio pijan svaki dan. Ako ga nema do šest-sedam, znači da je otišao da se napije. Onda bi se vratio kući i tukao majku i polubrata, njega je ubijao od batina. Mi smo prvo bežali kod komšija, ali je počeo njih da maltretira pa smo bežali u kukuruz da spavamo. On nas je palio. Jedan dan je zapalio sto, mogli smo svi da izgorimo, to je i želeo. Nakon nekog vremena završio je u zatvoru zbog nekog problema koji je napravio i dobio mnogo godina robije. Tada je majci ostavio oproštajno pismo i obesio se u zatvoru. Nama je svanulo. Najstariji brat se ubio posle Vukovara, a drugi brat je u domu, majka je sada bolesna, ali je borac i ja sam joj sve. Moj tata je bio monstrum. Izdigao sam se iznad toga, sve je to život - završio je Milan svoju tešku ispovest.

Teodoru je njegova priča teško potresla, a ni Luna ni Sloba nisu ostali ravnodušni.

Izvor: Novosti
Foto: gospodin_novinar/Instagram

Pogledajte još