NASTAVAK UZBUDLJIVE PRIČE: "Previše za sreću" novi roman Ivane Milinčić

“Previše za sreću” emotivna je priča o mladoj ženi koja, nakon što je upala u vrtlog strasti, pokušava da se izbori sa navikom da svoj život vodi u skladu sa tuđim očekivanjima. Nakon loših procena, ona donosi pogrešne odluke, a njeno iskustvo će vas nadahnuti da shvatite kako strah od promene ne treba da vas navede da osudite sebe na život bez ljubavi.

Prepustite se čitanju ovog romana i ponovo budite svedok neobične priče o Bebi i Bokanu, kojima je dovoljna strast da jedno drugo uvere u moć bezuslovne ljubavi.



- Još tokom pisanja prvog dela bilo mi je jasno da način na koji želim da ispričam priču zahteva njeno objavljivanje u dva romana. Nisam imala dilemu oko toga kada završiti prvi, niti kako početi drugi deo. I sigurna sam da nastavak neće ostaviti ravnodušnim nikog kome se dopao "Privezak za srce". Pozitivni komentari o prvom romanu i konstantno interesovanje čitateljki za nastavak priče započete u njemu, bili su mi veliki podsticaj da dam sve od sebe kako bi roman "Previše za sreću" bio još uzbudljiviji za čitanje
.

 

Pogledajte još