PONOSNI TATA! Željko Joksimović: Srna i Ana su muzika za moje uši

Muzičar i njegova supruga Jovana, koji imaju i troipogodišnjeg sina Kostu, sve su podredili dolasku na svet svojih "princeza". Željko otkriva kako sada izgleda dan u porodici Joksimović, kako su podelili obaveze oko dece i ko im najviše pomaže.

- Uglavnom je to žurka bez prestanka, na momente deluje kao sasvim običan dan, kao u svakoj drugoj porodici. Ali dobro plešemo. Uglavnom u ritmovima tvista, i to u petoj brzini. Pa ko izdrži, pričaće. Nije nam prvi put da imamo bebu u kući, pa smo uvežbani i dobro organizovani. Naravno, sa blizancima je uvek nešto novo, ali je toliko lepo da sve što mora da se uradi predstavlja zadovoljstvo. Najviše nam ovih dana pomaže Jovanina majka, a bake i deke uživaju da budu tu, da nešto urade.

Kako ih razlikujete, osim po tome što je Srna manja od Ane?

- Uglavnom po tome. Srna je manja, ali mnogo glasnija.

Kako Kosta reaguje na bliznakinje?

- Bolje nego što smo očekivali. Spremali smo ga za dolazak bliznakinje, ali on se prema njima ponaša veoma zrelo u odnosu na svoje godine. Voli da pomaže mami oko menjanja pelena, mada je i njemu potrebno dosta pažnje, ali ga uključujemo u sve što želi. Kosta ih čuva, pazi, kao da je njihov zaštitnik. Najviše voli kada ih kupamo uveče pred spavanje, jer se tada svi zajedno smejemo i uživamo. Hoće da im priča priče za laku noć, ali moraće malo da sačeka.

Mnogi prijatelji su vam poželeli da nastavite da radite na natalitetu?

- Dece nikad dosta! Hvala svima na lepim željama. Drago mi je što je na proslavu došao veliki broj mojih prijatelja. Neka se sada i oni pokažu po tom pitanju, jer je naš doprinos natalitetu na zavidnom nivou.

Rođenje bliznakinja inspirisalo vas je za nove pesme, da li ste imali vremena da sednete za klavir i komponujete?

- Nisam, iskren da budem. Ali srećan sam zbog toga, jer sam okružen decom i njihovim smehom. Ima li šta lepše od toga? To je "muzika" koju trenutno slušam, više noću, nego danju. Bebe su dobre, bude se samo jednom ili dva puta tokom noći. Ne mogu da ih se nagledam. A komponovanje će malo sačekati, do tada bavim se organizacijom koncerata "Dva sveta" i drugim nastupima.

Izvor: Novosti
Foto: zzeljko/Instagram

Pogledajte još