BIG Dan za Vas sa Draganom Jovanović!

- Milioni ljudi se u današnjem užurbanom načinu životabude ujutru bez životne energije: umorni, uplašeni, u stresu, bezvoljni. Niko nas nije naučio da određenim ritualima i alatima možemo dapromenimo svoju svakodnevicu, da uspostavimobalans između karijere i privatnog života i da dostignemo unutrašnju sreću i balans. Svaka pozitivna promena u spoljašnjem životu uvek počinje unutar nas i to radom na sebi - poručuje Dragana Jovanović čije će inspirativno druženje na Danu za Vas sa posetiocima BIG Shopping Centra početi u 17 časova.

Harizmatična Beograđanka koja je sinonim pozitivnog životnog stava i pozitivne energije, na svom Danu za Vas ćepredstaviti 4 rituala za dan pun energije, antistres tehnike i vežbe za svakodnevnu primenu i svoju Office Yogu, koja se izvodi na radnom mestu, u stolici.

- Da li osećate da nemate energije da se suočite sa danom koji ponekad izgleda kao maraton sa programiranom rutom: posao – kućne obaveze – deca – ostale obaveze sa to do liste? Ritam kojim živimo je takav da nas energetski troši i ukoliko ne znamo kako da se resetujemo i napunimo svežom energijom - ne možemo da držimo korak sa njim. Rituali su način da promenimo stare navike i živimo punim plućima. Kada uvedemo rituale u svakodnevicu više ne radimo snagom volje i ne trošimo energiju terajući sebe da uradimo ono što je dobro za nas. Na Danu za Vas ćemo naučiti kako su potrebne stvarno male promene u ponašanju koje će nam vratiti energiju i umanjiti stres - ističe Dragana Jovanović.

Inače, događaj Dan za Vas kreiran je po autorskom Body&Soul konceptu Dragane Jovanović sa ciljem da ukaže na važnost ličnog razvoja i rasta i uspostavljanja sklada između duše i tela. Kroz Draganine seminare i predavanja u sklopu Dana za Vas prošlo je već više od 10.000 ženai muškaraca, a njene knjige i self-helf priručnici „Sreća je u nama“ i poslednji, „Uspeh je u nama – Čarobna kutija alata za lični razvoj“ su pravi bestseleri.

Sve informacije o Dragani Jovanović pratite na:
draganajovanovic-bodysoul.com
www.facebook.com/life.centar

Pogledajte još