PREPORUKA NEDELJE: Nebojša Milovanović – serija, film, piće, knjiga, album

Foto: Đorđe Đoković/Privatna arhiva
0

Valjevski pozorišni i filmski glumac Nebojša Milovanovića (42) ugled je stekao primernim ponašanjem u javnosti, odmerenim izjavama ali i upečatljivom pojavom, pa ne čudi interesovanje ženskog dela populacije za njegov život, ali i svih onih koji cene to što radi na velikom platnu, malim ekranima ili daskama koje život znače.

Na svim tim poljima uspeo je da se istakne, pa ga publika voli zbog serija kao što su „Vojna akademija“ i „Santa Maria della Salute“, filmova „Bure baruta“, „Panama“ ili „Talog“, a u poslednje vreme oduševljava sve one koji prisustvuju njegovoj stendap melodrami. Ova neobična pozorišna forma nosi naziv „Stand down“ i inspirisana je njegovim životom. Ipak, život mu nije ni nalik tužnim pesmama koje izgovara pred publikom. On živi srećnu porodičnu priču, okružen ljubavlju supruge, arhitekte Tijane (37) i svoje troje dece Vere (5), Stojana (3) i Nade, koju su dobili pre godinu dana. Kada je s njima, oseća se kao najpopularnija ličnost na planeti, ali činjenica je da ga posledice slave sve češće sustižu.

Ove nedelje šarmantni glumac preporučuje vam omiljeno piće, seriju i film koje možete odgledati, zanimljivo štivo za čitanje, te album uz koji će sunčani oktobarski dani biti još prijatniji.

Foto: Promo

SERIJA

„Dates“, deset dvadestominutnih epizoda o ljudima koji zakazuju sastanke preko društvenih mreža. Produkcijski nepretencizno, engleski minuciozno u scenariju, dramatici i glumi.

www.imdb.com

Foto: Promo

FILM

„Nigde“, Predraga Velinovića u kome igram glavnu ulogu. Imao je premijeru u Montrealu, a očekuje ga i ona pred beogradskom publikom. Visokoestetizovan autorski film, nezavistan u svakom pogledu.
www.siriusproduction.rs

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PIĆE

Domaća rakija, preporučujem moje zemljake Slavka Đurđevića i Nenada Jezdića, pošto znam kakvo je voće, tehnologija i koliko je ljubavi uloženo da se napravi.

www.jezdicrakija.com

Foto: Promo

KNJIGA

„Vodič kroz ljubavnu istoriju Beograda“ Nenada Novaka Stefanovića. Kroz priče o beogradskim kućama, priča priče o emotivnim životima poznatih ljudi čije su ljubavne priče dovele do njihive gradnje, u kojima su se susretali, živeli… Ujedno i priča o vladarima, dvorovima, prošlim vremenima, istoriji…

www.laguna.rs

Foto: Promo

ALBUM

„You Want It Darker“. Poslednji album Leonarda Koena. Intimno, ispovedno, majstorski. Testament velikog muzičara.

www.leonardcohen.com

Autor: Mario Badjuk
Foto: Đorđe Đoković/Privatna arhiva

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.