Brigu o imovini prepustite AMS Osiguranju

Da li ste spremni da u jednom trenutku snosite celokupne troškove nastale štete? Predlažemo da brigu o vašoj imovini prepustite profesionalnom i stručnom timu AMS Osiguranja.

AMS Osiguranje skoro 20 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. Zaključivanjem polise osiguranja domaćinstva kod nas sva vaša pokretna i nepokretna imovina zaštićena je od brojnih nepredviđenih događaja, u skladu sa u slovima osiguranja. Ako se vaš dom, stvari i dragocenosti u njemu oštete usled požara, vremenske nepogode, izliva vode iz instalacija ili provalne krađe, ukoliko je ugovoreno AMS Osiguranje isplatiće vam naknadu troškova u najkraćem mogućem roku.

Premija osiguranja domaćinstva utvrđuje se u zavisnosti od kvadrature i starosti građevisnkog objekta koji osiguravate, a ukoliko uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Podsećamo vas da kod nas možete osigurati i svoj automobil od brojnih oštećenja i to zaključivanjem polise Kasko osiguranja. Premiju možete plaćati u 12 mesečnih rata, a za plaćanje u celosti odobravamo i dodatni popust.

Ne dozvolite da vam nepredviđeni događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već sebi i svojoj porodici obezbedite sigurnost kakvu zaslužujete. U Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije dočekaće vas ljubazno i stručno osoblje koje će vas posavetovati oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

Pogledajte još