Sin Žarka Trebješanina izvršio samoubistvo

Kako Srpski telegraf saznaje, telo mladića je dva sata posle ponoći na terasi pronašao njegov otac. Zasad nije utvrđeno zbog čega je psihologov sin digao ruku na sebe.

- Žarko je nekoliko puta u toku dana pokušao da dobije sina na mobilni, ali bezuspešno. To mu je bilo sumnjivo jer mu se Nebojša uvek javljao, pa je odmah seo u automobil i krenuo ka stanu da proveri šta se dešava - kaže izvor iz istrage.

Kad je stigao kući, Trebješanin je zatekao stravičan prizor.

- On je izbezumljeno uleteo u stan i počeo da doziva sina, ali se Nebojša nije odazivao. Prvo je pomislio da nije kod kuće, međutim, kad je izašao na terasu, zatekao je mrtvog sina. Mladić je ležao na betonu, a oko vrata mu je bio vezan produžni kabl - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, istragom je utvrđeno da je Nebojša vezao kabl oko vrata, pa potom za metalnu cev.

- Mladić se najverovatnije popeo na stolicu, a potom skočio i obesio se. Posle izvesnog vremena, kabl je popustio i otkinuo se, a mladi Trebješanin je pao na beton - kaže izvor.

Potreseni otac odmah je sinu pritrčao u pomoć, ali mu spasa nije bilo.

- Žarko je bio slomljen od bola i tuge. Na sve načine je pokušavao da dete vrati u život. Zvao je i ekipu Hitne pomoći. Lekari su ubrzo stigli na lice mesta, ali je mladić, nažalost, već bio mrtav. Pretpostavlja se da se ubio sat vremena pre nego što ga je otac pronašao. Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovom tragedijom - dodaje sagovornik.

Izvor: Alo!/Srpski telegraf
Foto: AgapeShow - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još