Pripreme za SERBIA FASHION WEEK privedene kraju u Parizu

Deo tima Serbia Fashion Week-a trenutno se nalazi u Parizu gde privode kraju pripreme za predstojeći Serbia Fashion Week, zajedno sa potpredsednikom Srpske nedelje mode, čuvenim Emerikom Fransoa. Tokom trajanja Paris Fashion Week-a, u modnoj prestonici sveta, Parizu, predsednica Serbia Fashion Week-a, Svetlana Horvat sa delom svog tima sastala se sa Emerikom Fransoa, umetničkim direktorom dva najveća Sajma mode u Evropi, u Parizu i Berlinu i oficijelnim članom institucije Visoke mode u Parizu.

Najjači revijalni program Serbia Fashion Week-a do sada predstaviće više od 60 dizajnera iz čak 20 različitih država sveta. Uz promociju knjige koje će biti organizovano za najveće ime svetske mode koje je do sada posetilo neku modnu manifestaciju u Srbiji, Patriciju Guči, program Serbia Fashion Week-a obilovaće različitim zanimljivim sadržajima kao što su Design Week, dodela nagrada Serbia Fashion Awards, edukativni seminari, Show Room i mnogi drugi.

Revijalni deo i ujedno glavni deo internacionalnog festivala mode i umetnosti, Serbia Fashion Week-a, oduševiće modne sladokusce brojnim, svetski poznatim dizajnerima kao što su Emerik Fransoa iz Francuske, Erik Rosete iz Amerike, Vang Jihua iz Kine, Martin Van Mulken iz Holandije, Aidar Kan iz Kazahstana i drugi. Pravo bogatstvo Serbia Fashion Week-a čini i veliki broj srpskih dizajnera koji ovu manifestaciju predstavljaju svuda u svetu, te ćeove godine svoje nove kolekcije prikazati publici već poznati i omiljeni gosti Nacionalne nedelje mode, kao i neki koji će prvi put imati priliku da se predstave publici koja dolazi sa svih strana sveta. Samo neka od brojnih domaćih imena koja će nastupiti su Zvonko Marković, Ivana Pilja, Bata Spasojević, Boško Jakovljević, Marijana Mateus, Vailije Kovačev, Mladen Milivojević Baron, Marija Šabić, Lepa couture, Suzana Perić i mnogi drugi.

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji i najveći modni događaj u Jugoistočnoj Evropi biće održan od 20. do 26. novembra, dok će Serbia Fashion Awards biti održan 27. novembra ove godine. Za više informacija, pratite sajt i društvene mreže Serbia Fashion Week-a.

Pogledajte još