Jesenji ENTERtainment 24, 25. i 26. oktobra u Belexpocentru

Ovoga puta, program će činiti dve celine: Fashion Selection i MegaCinema, te će posetioci moći da uživaju u aktuelnom preseku kolekcija i vrhunskim modnim revijama najpoznatijih dizajnera i brendova, ali i u srpskim premijerama filmova prikazanih na najprestižnijim svetskim filmskim festivalima.

Program jesenjeg ENTERtainmenta i programske celine Fashion Selection otvoriće multibrend radnja Gente koja će premijerno predstaviti novi muški brend 4 Hands Milano, namenjen gospodi od stila, uz prestižne svetske brendove Armani Jeans, Antony Morato i Wellensteyn.

U okviru programske celine Fashion Selection nove trendove za sezonu jesen/zima 2017/2018 predstaviće Bata Spasojević, Marina Milovanović, Nemanja Pantelić, Opančareva kći, Beka Zečević, Katarina Petrović.

Kako modna agencija Select oduvek podržava inovacije u dizajnu, jedna od posebnih poslastica Fashion Selectiona biće revija Atlas Designer’s Contest, na kojoj će modni kreatori Ivan Golubović, Milica Bainović i Sanda Ristovski Grlić u saradnji sa fabrikom nameštaja Atlas, pokazati neverovatne mogućnosti koje na polju modnog dizajna pružaju materijali za izradu nameštaja.

U okviru Kids Fashion Selectiona biće održane revije DexyCo Kids i Domino Kids, a kao i prethodne godine, publici će se sa svojim radovima predstaviti učesnici ovogodišnjeg konkursa za dizajnere Fashion Selectiona Jelena Dimitrijević, Slobodan Mitrović, Milica Kandić, Ado Drndić.

U filmskom delu programa ENTERtainmenta, programskoj celini MegaCinema, biće prikazani filmovi Roden,ostvarenje koje je bilo u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, priča o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel, zatim Muzej nevinosti, ostvarenje rađeno po istoimenom romanu nobelovca Orhana Pamuka, a kao posebna poslastica za filmofile, za poslednji dan ENTERtainmenta ostavljen je film Manifest, u kome glumica Kejt Blanšet, izvodeći mnologe, tumači čak 13 različitih karaktera, smeštenih u različite vremenske periode i različita scenarija. Filmske projekcije održavaju se 24, 25. I 26. oktobra u 18h u Belexpocentru, a ulaz je slobodan.

UTORAK, 24. OKTOBAR

Kids Fashion Selection
• 17h The best of Kids Fashion Selection
Megacinema
• 18h Roden, režija Žak Dilon,film koji je bio u trci za Zlatnu palmu na ovogodišnjem Kanskom festivalu, priča o romansi čuvenog francuskog vajara Rodena i njegove muze, takođe vajarke, Kamile Klodel
Fashion Selection
• 20h Gente predstavlja 4 Hands Milano, Armani Jeans, Antony Morato, Wellensteyn
• 21h Nemanja Pantelić/Katarina Petrović

SREDA, 25. OKTOBAR

Kids Fashion Selection
• 17h DexyCo Kids
Megacinema
• 18h Muzej nevinosti, režija Grant Gi, film baziran na romanu „Muzej nevinosti“ Orhana Pamuka, dobitnika Nobelove nagrade za književnost
Fashion Selection
• 20h Beka Zečević/Opančareva kći
• 21h Jelena Dimitrijević, Slobodan Mitrović, Milica Hamdić, Ado Drndić, Kristina Bartuš

ČETVRTAK, 26. OKTOBAR

Kids Fashion Selection
• 17h Domino Kids

Megacinema
• 18h Manifest, režija Džulijan Rozefelt, apsolutni favorit svetskih festivala, film u kome glumica Kejt Blanšet izvodi monologe, kroz koje predstavlja 13 različitih karaktera, u različitim vremenskim periodima i različitim scenarijima
Fashion Selection
• 20h Marina Milovanović/Atlas Designer’s Contest – Ivan Golubović, Milica Bainović, Sanda Ristovski Grlić
• 21h Bata Spasojević

Pogledajte još