BRED PIT SE ZALJUBIO U 32 GODINE MLAĐU KOLEGINICU: Svi kažu da je Anđina kopija

Prema pisanju svetskih medija, američki glumac Bred Pit je pao na čari dvadesetjednogodišnje glumice Ele Purnel.

Zanimljivo je to što Ela neodoljivo podsećana njegovu bivšu suprugu i što je upravo ona glumila mlađu verziju Anđeline u filmu "Maleficent".

Inače, Bred je totalno očaran Purnelovom da je dodelio ulogu u njegovoj novoj seriji "Bittersweet", što mladoj glumici i te kako imponuje. Ona je čak i priznala svima da joj se Pit uvek sviđao.

- Bred je odavno imao Elu na umu za ovaj projekat. Ona je bila neverovatno polaskana pažnjom koju dobija od Breda, čak je rekla drugarici kako joj je on uvek bio na prvom mestu među svim slavnim simpatijama - kazao je neimenovani izvor za "In tač".

On je takođe otkrio da su glasine stigle i do Anđeline, koja nije najbolje prihvatila ove vesti.

- Anđelina je besna jer Bred pokazuje interesovanje za Elu i što ju je unajmio da glumi u seriji. Ne podnosi to sto Bred želi da bude sa nekim ko je glumio mlađu verziju nje - dodao je.

🖤 black like my soul

A post shared by Ella Purnell (@ella_purnell) on

Izvor blizak paru je napomenuo da Anđelini veoma smeta razlika u godinama, jer je Ela samo pet godina starija od njihovog sina Medoksa.

- Bred zna da je razlika u godinama velika i da bi svi na ovu vezu gledali kao na krizu srednjih godina, ali njegovo zanimanje za Elu više je od samo fizičkog. Ona ga je pridobila hrabrim i simpatičnim ponašanjem, ali i glumačkim veštinama - otkrio je on.

Izvor: Super žena
Foto: NBC - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još