PROGOVORILA NAKON 20 GODINA: Leontina o vezi sa Markom Miloševićem

- Bila sam veoma mlada kada sam počela da se bavim muzikom. Ali već tada sam sebi obećala da ću prestati da pevam kada budem prešla 30. godinu. Možda vam to zvuči previše strogo i neobično, ali meni je tada, kao mladoj pevačici, bilo neukusno da vidim neke starije koleginice koje u trci za pozicijom na sceni ne prezaju od stvari koje ne dolikuju njihovim godinama, a ni njihovom ugledu. Žena u godinama ipak treba da bude žena - kaže Leontina, koju je od početka karijere pratila priča da je Marku Miloševiću posvetila pesamu "Uteha".

- To sada prvi put čujem, bože sačuvaj. Nema ni trunke istine u tome, ali me ne iznenađuje, jer ljudi mogu da kažu šta im padne na pamet i skloni su svakakvim zaključcima - iskrena je pevačica, koja je emotivni život oduvek držala daleko od očiju javnosti. Zbog toga, mnogi su se iznenadili kada je Leontina rekla sudbonosno "da" muzičaru Filipu Patu, sa kojim ima ćerku Luciju. Iznenađenje je usledilo i koju godinu kasnije, kada se par razveo.

- Nije najtačnija tvrdnja da krijem svoj privatni život i partnere, već je pre istina da nemam potrebu da govorim o tome. Dete je najlepša stvar koja se desi ljudima koji su u braku, a ja sa bivšim suprugom imam zadovoljavajući odnos kada je Lucija u pitanju. Tu nema tajni, niti tabua - kaže Leontina i dodaje da je njena ćerka imala od koga da nasledi talenat.

- Lucija je mnogo stidljiva i uprkos talentu koji je nasledila od oba roditelja, mislim da je nikada ne biste videli na sceni "Pinkovih zvezdica". Ona voli da peva po kući, ali u javnosti to nikada ne bi uradila - priča Leontina, koja četvrtu godinu zaredom žirira u popularnom muzičkom takmičenju za decu.

- Svake godine se svi pitamo da li je moguće da ima još talentovane dece, koja su sve savršenija u smislu tehničke i interpretativne lepote i uvežbanosti. I znate šta? Svaki put se iznenadimo - kaže pevačica, koja se već nekoliko godina bavi pedagoškim radom u dečjem horu "Čarolija", koji danas postoji i u Beogradu, Nišu i Knjaževcu.

Izvor: Alo
Foto: Instagram/leontina012

Pogledajte još