BEBA NA PRVOM MESTU: Nataša Bekvalac izgubila 100.000 evra!

Iako u petom mesecu trudnoće, Nataša je đuskala i pevala svoje najveće hitove u prepunom klubu. Ovog puta izostao je atraktivni stajling, po kojem je Nata poznata kada se pojavi na bini, međutim, muzička zvezda nije želela da preterano ističe svoj trudnički stomačić, koji se samo nazirao kroz crnu haljinu.

Bekvalčeva je stavila tačku na sve nastupe do kraja ove godine, jer joj je zdravlje bebe najvažnije. Ipak, njena odluka da više ne peva koštala ju je 100.000 evra.

- Poznato je da Nataša svake nedelje ima po dva nastupa i da je jedna od retkih pop pevačica koje nastupaju bez pauze, kako u Srbiji, tako i širom regiona. Pre nego što je saznala da je u drugom stanju, ona je imala bukirane nastupe sve do kraja ove godine, a trebalo je da nastupi i u jednom beogradskom klubu za doček Nove godine. Ipak, vest o trudnoći je malo poremetila planove, pa je u dogovoru sa svojim menadžerom otkazala sve dogovorene nastupe - otkriva izvor blizak pevačici i dodaje:

- Nata je poznata kao veliki profesionalac i bilo joj je teško da otkaže ugovorene tezge, ali joj je zdravlje bebe ipak na prvom mestu. Niko od vlasnika klubova nije pravio problem zbog takve njene odluke, jer je svi vole i poštuju - kaže izvor i otkriva da je Nata ostala bez ozbiljne sume.

- Kada se saberu svi nastupi koje je trebalo da ima, zaključno sa novogodišnjim, ostala je bez 100.000 evra. Ipak, kako joj novac nikada nije bio na prvom mestu, ona ne žali zbog toga - otkriva izvor blizak pop zvezdi i dodaje:

- Njen suprug Luka se složio sa odlukom da ne nastupa i on će, kao pravi muž, voditi računa da Nataši ništa ne fali - kaže izvor.

Izvor: Alo!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još