NEW MOMENT OSVOJIO ZLATO u kategoriji “Najkreativnija agencija u regiji"

Od svih marketing agencija u Adriatic regiji, koja obuhvata Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Makedoniju, Albaniju i Crnu Goru, prestižnu titulu najkreativnije agencije Single Channel žiri dodelio je beogradskoj agenciji New Moment. Nagradu su primili vlasnici agencije Žarko i Lazar Sakan.

Pored ove nagrade, New Moment je osvojio i zlatno priznanje u kategoriji Dizajn i srebrno priznanje u kategoriji Direct. Obe nagrade dodeljene su za projekat “Jedna knjiga za mir” (One Book For Peace).

Žiri u sastavu od 27 vodećih internacionalnih eksperata za komunikacije ocenjivao je preko 1000 radova.

-Ponosni smo što je nezavisni, međunarodni Single channel žiri prepoznao naš kvalitet i proglasio New Moment najkreativnijom agencijom u ovom delu Evrope. To je potvrda da smo na pravom putu što verujemo da balkanska kreativnost može biti deo globalnog tržišta - izjavila je Jasmina Nikolić, Client service director agencije New Moment.

- S obzirom na to da je New Moment u osnovi regionalna mreža koja povezuje devet zemalja jugoistočne Evrope, oduvek smo imali cilj da balkansku kreativnost predstavimo globalnoj sceni na najbolji mogući, autentičan način. Utoliko je značajnije što smo ovog puta, za rad na projektu One Book For Peace,osim globalnih nagrada osvojili posebna priznanja na regionalnom nivou, i tako dokazali da ideja, energija i duh imaju univerzalnu vrednos- izjavila je kreativna direktorka New Momenta Ana Šutić.

Nagrađeni rad “Jedna knjiga za mir” (One Book For Peace) možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch? v=kA0EevAjAKI&t=30s

Pogledajte još