U BIOSKOPIMA OD 9. NOVEMBRA: Ko je ko u filmu „Ubistvo u Orijent ekspresu”?

Karte za premijeru filma 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Centar su u pretprodaji, a rezervacija je moguća na sajtu Cineplexx-a.

Kenet Brana

Kenet Brana se našao u ulozi reditelja, ali i glavnog glumca Herkul Poaroa, koji treba da otkrije ubistvo koje se desilo u jednom od najslavnijih vozova u istoriji železnice.

Džoni Dep

Poznati holivudski zavodnik se našao u ulozi gangstera Semjuela Edvarda Račeta, koji je nakon što se ukrcao na voz, shvatio da mu je život u velikoj opasnosti.

Penelope Kruz

Jedna od najmisterioznijih uloga pripala je Penelope Kruz, koja je dočarala lik tajanstvene misionarke Pilar Estravados o kojoj se jako malo zna.

Džoš Gad

Džoš Gad glumi Hektora Mekvina, naizgled inteligentnog i simpatičnog momka, koji je Račetov lični asistent i jedini koji može da izađe na kraj sa američkim milionerom.

Mišel Fajfer

Mišel Fajfer se vratila na velika vrata posle duže pauze, a publika će imati priliku da je vidi u ulozi fatalne udovice, gospođe Habard.

Džudi Denč

Ledenu princezu i rusku emigrantkinju tumači legendarna Džudi Denč, koja će čitavom filmu dodati malo „sibirske hladnoće“.

Film „Ubistvo u Orijent ekspresu” u 4K tehnologiji dolazi u bioskope širom Srbije od 9. novembra.

Foto: Twentieth Century Fox/Promo

Pogledajte još