KOMŠIJE I MAJKA VLADIMIRA RADMANOVIĆA O BRAKU SA MARIJOM KILIBARDOM: "Oženiće se on drugom, kao da je njemu stalo"

Mesecima se spekulisalo da više nisu u braku, a voditeljka je tek nedavno priznala da više nisu zajedno.

Marija nije otkrila razlog. Na diplomatski način je istakla kako dvoje ljudi moraju zajedno da grade zajednicu, te da joj ne treba dečkić jer nema malo godina, već muškarac koji je partner u pravom smislu reči.

- Ljubav jeste esencija i osnovni preduslov dobrog partnerskog odnosa, ali nije dovoljna za njegovo funkcionisanje. Kad čujem ono "suprotnosti se privlače", odmah pomislim - kakve suprotnosti, hoću nekoga ko je isti car kao i ja - rekla je Marija.

I Vladimirova majka Anđelka, pristojno, ali ne toliko srdačno, prokomentarisala je situaciju njenog sina.

- Znate šta, ja se zaista ne bih mešala u njihov odnos. To je njihova stvar, moj sin je odrastao čovek i sam je odgovoran za svoj život. Suprug i ja živimo odvojeno i zaista se ne mešamo u njegove odluke. Ma ne mogu ja da pričam o tome, sa nama to nema veze. Mi živimo svoje živote, a oni su to rešili između sebe - rekla je Anđelka. Komšije su takođe prokomentarisale odnos Marije i njenog bivšeg muža Vladimira.

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

- Nisam viđala Mariju, slabo. Pa oni ne kontaktiraju sa nama, ma kakvi. Oni se ponašaju kao da su iznad svih. Nije ona bila za tu kuću, ona je prirodna i opuštena, a oni uštogljeni - rekla je jedna komšinica, a druga dodaje:

- Radmanović je hteo da kupi kafić, to je od tri sestre, ali nije htela jedna sestra da proda, pa se on iznervirao. Tu smo videli kakvog je temperamenta, ali šta ga briga, pun je ko brod. Ona je nešto malo bila, a šta joj je falilo da uživa? Ona nije normalna - priča starija gospođa, ali ne želi da joj se spominje njeno ime, kaže muž će da joj se ljuti što vodi abrove.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/kilimara

Pogledajte još