BORIS NOVKOVIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE NOVINARA: Da li iko zna da moja bivša supruga i ja podižemo dete sa specijalnim potrebama?

Navodno, tri meseca kasnije muzičar je već bio u ljubavnoj vezi s "atraktivnom Zagrepčankom". Novković je bio uveren da je "konačno pronašao onu pravu". Ali i toj idili je nakon samo četiri meseca došao kraj, a Boris je ljubavne boli lečio po zagrebačkim kafićima.

Revoltiran ovim spekulacijama Novković se oglasio putem društvene mreže Fejsbuk:

- Koja veza? Koja devojka? Koje ime? Prezime? Sad sam još i na šanku! Uživajte u tim perverzijama, al' stvarno vas ne razumem, totalno ste izgubili kompas! Sramota za novinarstvo, za društvo u kojem živimo, podseća na lov na veštice, šta je sledeće - osuda za terorizam ili... Od razvoda nemam jednu službenu fotografiju niti ime i prezime neke ženske osobe za koju me vezuju. Hvala što ste tako blagonakloni prema mojoj deci, prvenstveno, a onda i prema meni. Te naručene članke mržnje zadržite možda za neke ozbiljnije struke od moje. "Tamara", "Vukovi umiru sami", "Dok svira radio", "Daleko", "U dobru i zlu", "Čista ljubav" i mnoge druge pesme čiji sam autor nadživeće mene i decenijama nakon što napustim ovaj svet a pogotovo vaše ružne insinuacije i članke kojima pokušavate da diskreditujete moj tridesetogodišnji uspešan rad. Vidimo se u Lisinskom pa u Beogradu i celom regionu. Vama ću sa zadovoljstvom u poslastičarnici predstaviti novu devojku kada je budem imao. Dajem vam reč i uopšte me neće biti sramota! Biću ponosan, ali na ovakve bezočne laži ničim izazvane stvarno mi niste jasni. Al' uopšte... Mislim jeste pod parolom u dobru i zlu. I, još nešto, znam, mnogi će reći: "Što se raspravljaš zbog gluposti?" Ali ima kretena raznih i glava im praznih. Setim se reči otrova, malih lažova, koje me peku i vrtim film stari. U meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetskom globalnom planu. Eto, zato imam hrabrosti da progovorim i kažem istinu - zato što je ovo moja stranica i daje mi mogućnost da se branim! Ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše. I, još nešto, da li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina, dete sa specijalnim potrebama? Eto, to je moja misija broj 1 za razliku od vaših reči otrova... Osim ako niste vi koji to pišete neka vanzemaljska viša inteligencija, pa vam ovo dođe kao neki socijalni eksperiment - napisao je on nakon teksta objavljenog na portalu "24sata.hr".

- Ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba, četvrti, peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav zauvek! I nema drugog komentara - poručio je svojevremeno Novković.

Novkovićev prvi brak bio je s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45) i trajao je pet godina. Nakon toga devet godina bio je oženjen novinarkom Lucijom Matić. S njom ima dva sina. Potom se zaljubio u slikarku Ivu Višošević (38), zbog koje je okončao drugi brak. S Ivom je prekinuo nakon tri godine. Nekoliko meseci kasnije upoznao je Ines.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Boris Novković/Facebook

Pogledajte još