PRE GOCE BOŽINOVSKE ZABAVLJAO SE SA NAJLEPŠIM SRPKINJAMA: Ko je kontroverzni biznismen koji je osumnjičen za ubistvo novosadskog investitora? (VIDEO)

Policija Žapca tereti da je učinio krivično delo nanošenje teške telesne povrede sa smrtnom posledicom i njemu je po nalogu javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo, Miličević (63) je prebijen ispred sedišta svoje firme "Kondor gradnja", a navodno je napadnut zbog spora oko atraktivne parcele na kojoj se nalazi njegova firma.

Do svađa je dolazilo jer je Tubić hteo da preuzme parcelu u Miličevićevom vlasništvu u okviru koje se nalaze stare kuće.

Inače, kontroverzni novosadski biznismen Nebojša Tubić Žabac poznat je od ranije policiji, a žižu javnosti je dospeo kada je, dok je bio momak pevačice Goce Božinovske, upucan u glavu u jednom novosadskom kafiću 2012. godine.

Iako teško ranjen, Tubiće je po prijemu u bolnicu bio svestan i mogao da komunicira sa lekarima. U momentu pucnjave na ulici se nalazilo dosta Novosađana, među kojima je bilo i svedoka koji su policiji opisali napadača.

Taj slučaj do danas nije razrešen, a Tubić se u to vreme dovodio u vezu sa brojnim kontroverznim biznismenima iz Beograda i Novog Sada kao što su Joca Amsterdam i Ratko Butorović zvani Bata Kan Kan, piše "Blic".

Tubić je poznat javnosti kao čovek sumnjivih poslovanja, a upamćen je i kao bivši momak pevačice Goce Božinovske.

Žabac je svojevremeno u emisiji "Goli život" ispričao da je najpre zaveo Sandru Marković, ćerku Anta Markovića, poslednjeg premijera SFRJ i hrvatsku pevačicu Doris Dragović. Potom se pohvalio da je zaveo sedamnaestogodišnju Kseniju Pajčin, ali i Aleksandru Meljničenko za koju kaže da je bila prava dama, finih manira. Takođe, tvrdio je da mu se nabacivala Aleksandra Ivanović, supruga Milorada Ulemeka Legije, koju je odbio, te da je prisustvovao upoznavanju Cece i Arkana 1993. godine u Erdutu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Happy TV - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još