DRAGANA MIĆALOVIĆ O POKOJNOM OCU: Teško mi je da pričam o tati, ali znam da mi daje snagu

Foto: Mirko Tabašević za Hello!

Za veoma kratko vreme, glumica Dragana Mićalović (26) uspela je da se izdvoji iz mase mladih kolega. Mada su joj i starija sestra Sloboda i tata Dragan iz iste profesije, dokazala je da poseduje autentičnost.

Dok osvaja publiku u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", Dragani profesionalizam pomaže da se lakše nosi sa bolom zbog gubitka oca, koji je preminuo prošlog jula.

- Teško mi je da pričam o tati. Znam da mi sad daje snagu, a dao mi je mnogo saveta. Uvek me je vodio sa sobom na probe u pozorište, koje sam rano zavolela. Bila sam vezana za oba roditelja, ali tatino sam ime. Ženska deca su privrženija ocu, ali bez majke život ne bi imao smisla - priča Dragana, koja ne može da zamisli dan bez mame.

- Često se čujemo telefonom, i lepo se ispričamo, a ona tek na kraju shvati s kojom ćerkom je pričala, budući da sve tri imamo slične glasove - otkriva glumica i kaže da joj popularnost sestre Slobode ne otežava situaciju u poslu.

- Najsrećnija sam što su Boba i Mirjana moje sestre. Iz toga vidim samo najbolje stvari, a ljudi će uvek pričati. Do mene je da se trudim jer gluma je moja ljubav odmalena. Zavesa u kući bila je moja pozorišna zavesa - seća se ona i priznaje da joj sestrini saveti pomažu.

Izvor: Glossy
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još