NAPRAVITE PRAVI IZBOR: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju!

Iako je reč o obaveznom osiguranju, izuzetno je važno da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva. Predan rad, ažurnost prilikom isplate štete i profesionalan odnos prema klijentima, uvrstili su AMS Osiguranje u jedno od vodećih domaćih osiguravajućih kuća u zemlji. Zato smo mi pravi izbor za vas!

AMS Osiguranje u širokoj lepezi svojih usluga, nudi i obavezno osiguranje vozila, koje možete ugovoriti veoma brzo i lako, na velikom broju mesta u čitavoj zemlji.

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari  trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Mi smo pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da registraciju vozila i svoj polazak na put učinite još lakšim! Dovoljno je samo da svratite u Ruzveltovu 19 u Beogradu i moći ćete na jednom mestu da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, obavite tehnički pregled i na kraju registrujete vaše vozilo! I to nije sve! Ukoliko putujete i potrebna su vam međunarodna dokumenta, na istom mestu moći ćete da izvadite potvrdu da imate zaključeno osiguranje odgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva - Zelenu kartu osiguranja, Međunarodnu vozačku dozvolu ili dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu – Žuti karton. Na istoj adresi možete zaključiti bilo koju vrstu dobrovoljnog neživotnog osiguranja, postati član AMSS ili kupiti/dopuniti svoj TAG uređaj.

Iskoristite široku prodajnu mrežu AMS Osiguranja! Čekamo vas i na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.org.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

Pogledajte još