RAZLOG NEVEROVATAN: Puca veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića?

Filip već duže vreme ubeđuje pevačicu da proda svoj stan u Beogradu i preseli se u vilu porodice Živojinović na Bežanijskoj kosi, što ona nikako ne želi da prihvati.

Prijovićeva se požalila prijateljima da Bobin sin insistira na selidbi, iako zna njen stav o tome.

- Aleksandri je više muka od spekulacija da živi na Brenin račun, a opštepoznato je da je jedna od najplaćenijih "Grandovih" pevačica i da ima mnogo posla. Kada bi se uselila u vilu, ne bi uspela da se opere od raznoraznih priča. Ona je u toj kući uvek dobrodošla i često je tamo, ali odavno je Filipu dala do znanja da ne želi da se iseli iz svog stana - priča izvor "Kurira".

- Filip je samo želeo da budu svi zajedno jer se dobro slažu. Aleksandru je naljutilo što je on uporan u tome i maltene je prisiljava, jer joj svakodnevno govori: "A šta misliš da ipak počnemo da živimo kod mojih?". Brena je na Aleksandrinoj strani. I ona smatra da devojka poput nje treba da bude samostalna, a da u njenu kuću s koferima može doći u bilo koje doba dana i noći.

Izvor ističe da je par nedavno "zaratio" kao nikad do sad:

- Toliko su se svađali da je, na kraju, svako otišao na svoju stranu i nisu se čuli dva dana. Filip odavno zna njenu odluku, ali mislim da je namerno provocira. U svakom slučaju, među njima je sad sve u redu.

Izvor: Alo!/Kurir
Foto: carpediem_fbz/Instagram

Pogledajte još