SANDRA AFRIKA OTKRILA: Zoran Marjanović je u meni video potencijal!

Gostujući u jednoj emisiji pevačica Sandra Prodanović je ispričala detalje o početku karijere i saradnji sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem, koji se nalazi u pritvoru zbog osnovane sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Krsmanović.

Pošto nikada nije krila da je baš Marjanović napravio njenu prvu pesmu "Afrika", po kojoj je i dobila nadimak, kao i još neke pesme u njenoj karijeri, tek sad je otkrila da joj je Zoran nekoliko godina pre početka karijere nudio da postane pevačica.

- Ja nikada nisam htela da budem pevačica. Mnoge moje kolege su sanjali da budu pevači, priželjkivali su to još kada su bili mali, ali ja ne. Ja sam sasvim slučajno postala pevačica. Bukvalno, iz zezanja. Meni se to nudilo još kada sam imala 16 godina. Tada je Zoran Marjanović meni nudio pesmu "Bato, bre", koju je posle snimila Indi. On me je i pozvao da dođem u studio da probam to da otpevam - kaže Prodanovićeva kojoj se ta ideja učinila suludom te se nije pojavila.

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Nakon tri godine, Sandra je odlučila da se ipak okuša u pevačkim vodama.

- Posle tri godine ponovo mi se nudila ta neka pevačka priča. Na nagovor Mikiše pozvala sam i Zorana. On je tada sarađivao sa Marinom Tucaković, koja mi je napisala pesmu "Afrika", ja samo to snimila i tako je počela moja karijera - ispričala je pevačica u emisiji.

Izvor: Kurir

Foto: Instagram/sandraafrika

Pogledajte još