ISKUSTVO NAKON KOJEG VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Budućnost je stigla u Srbiju, budite deo nje

Svi pasionirani ljubitelji novih tehnologija, oni koji vole da uče kroz igru, pozitivni radoznalci koji uživaju u čarima savremenog doba, uvek za korak ispred svog vremena, svi oni koji žele da zakorače u budućnost – imaće ove zime priliku da se pridruže tehnološkoj revoluciji i iskuse virtuelnu realnost.

Future Park pružiće posetiocima jedinstvenu šansu da vide i nauče nove stvari, da navijaju za internacionalne timove na gejming turniru, da iskuse 3D experience aktivacije, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe.

Gosti Future Parka biće YouTube zvezde koje već imaju milione fanova, čiji su YouTube snimci pregledani preko 600 miliona puta, a koje javnost nestrpljivo očekuje da bolje upozna. Ovaj događaj pružiće mnogima šansu i da se povežu sa IT industrijom, njenim izazovima i velikim projektima koji tek dolaze u Srbiju.

Lista All star učesnika je sastavljena:   Muđa i Ćale zvezde Youtube čiji pregledi prelaze milijarde, odlična zabava očekuje vas uz Full Burazere kao i SerbianGamesBL zajedno sa Yaserstainom i naravno Stuberi. Deo Cyber- Parkabiće i dame bez čijih blogava devojke u Srbiji ne mogu zamisliti svoj dan.

Muzičke zvezde svojim nastupima pokazaće zbog čega se danima čeka u redu za karte za njihove koncerte I šta je muzika budućnosti. U narednim danima pratite objave vezane za najveći zabavni Cyber park u Evropi kako bi ste saznali ostatak tima snova.

Budućnost gejminga je stigla na velika vrata. Strast ka omiljenim igricama dobija potpuno novu dimenziju
Međunarodni turnir Winner of Future  deo je koji ne smete propustiti.
Winner of  Future

Nagradni fond: 4000$

Broj timova: 8
XPC (Poljska)
GameAgents (Madjarska)
SEAL (Poljska)
eXtatus (Slovacka)
Locastic (Hrvatska)
Dynamo Brest (Belorusija)
Squared (Srbija)
KlikTech (Slovenija)

Timovi:
Mortal Kombat (Bugarska)
GameAgents (Madjarska)
SEAL (Poljska)
eXtatus (Slovacka)
Locastic (Hrvatska)
RESISTANCE (Srbija)
Squared (Srbija)
KlikTech (Slovenija)

Grupe ce biti sastavljene od 4 tima, sa sistemom igranja GSL. Svi mecevi ce biti strimovani na Twitch platformi uz studijsku produkciju.

Spektakularno otvaranje održaće se 15. decembra u 15 časova.

Pripremite se da ove zime, tokom deset nezaboravnih dana bogatog programa, iskusite budućnost u jedinom Future Parku u Evropi.

Pogledajte još