PANIKA JAČA: Pojavio se serijski ubica, ubija ljude na autobuskim stajalištima

Četvrta osoba zaredom ubijena u Tampi na Floridi, a stanovnici sve više strahuju da se među njima nalazi serijski ubica.

AP prenosi da su stanovnici četvrti Seminol Hajts čuli pucnjavu nešto pre pet sati ujutru po lokalnom vremenu, a kad je policija došla na mesto događaja, pronašla je samo mrtvo telo na ulici.

Portparol policije nije mogao da komentariše da li je današnje ubistvo povezano sa nizom od tri ubistva u razmaku od samo deset dana koji se dogodio prošlog meseca, prenosi "Index".

Svi su ubijeni usred noći nakon što su izašli iz autobusa, bez ikakvog očiglednog razloga. Niko od njih nije opljačkan.

Policija je pojačala patrole u četvrti, ali to očito nije pomoglo da se spreči poslednji zločin.

Prvi slučaj u nizu bilo je ubistvo Bendžamina Mičela (22), devetog oktobra. Neposredno nakon ubistva, nadzorna kamera snimila je osumnjičenog s kapuljačom na glavi kako trči od mesta zločina koju je policija potom objavila.

Dva dana nakon toga, 11. oktobra, ubijena je Monika Hof (32), 19. oktobra ubijen je Entoni Najboa (20), koji je imao tu nesreću da je seo na pogrešan autobus pri povratku kući s posla. Policijska patrola u blizini čula je pucnjavu i dotrčala na mesto zločina, ali našla je Najboa mrtvog.

Gradonačelnik Tampe Bob Bakhorn rekao je na sastanku s policijom prošlog meseca da ulove osumnjičenog i "donesu mu njegovu glavu".

Stanovnici ove tradicionalno radničke četvrti koja je vremenom počela da privlači i bogatije stanovnike, kažu da su dosad imali iskustva s krađama automobila i tučama između mladih, ali ni sa čim sličnim ovome.

Izvor: Alo!

Pogledajte još