PRETRPELA VELIKI STRES: Lepa Lukić morala da napusti vilu "Parova"

Lukićeva kaže da joj je posle dva meseca boravka u rijalitiju i bezbroj uvreda najpotrebniji psihički mir, koji će pronaći kod lekara i na selu.

Većina ukućana ju je poštovala što zbog godina, što zbog velike muzičke karijere, ali bilo je i onih koji su gledali da je što češće izbace iz takta.

Milutin Mili Radosavljević i Miljana Kulić, kao i njena majka Marija, koja se skoro svakodnevno uključuje u vilu telefonskim putem, koristili su brojne uvrede samo da bi je ponizili.

Lepa je u rijalitiju pretrpela veliki stres i sada kada se vratila u spoljni svet, planira da potraži pomoć stručnog lica kako bi se oporavila od svega što je doživela.

- Verujte mi da sam u šoku zbog svega šta sam tamo preživela! Za 55 godina svoje karijere nisam dobila onakve uvrede. Odmoriću se nekoliko dana, a nakon toga ću otići kod psihijatra. Zaista sam u lošem stanju. Loše se osećam i srećna sam što sam izašla - rekla je Lepa i dodala da u narednom periodu neće nastupati.

- Pored psihoterapije, otići ću na odmor, koji mi je baš potreban. Najpre na selo, odakle ću s doktorom biti na vezi. Kad se malo oporavim, idem u Kanadu, a odatle na Kubu - kaže pevačica.

Sukob sa Milijem i Miljanom Lepa nije htela da komentariše.

- Oni me ne zanimaju! Neće više preko mog imena da skupljaju poene. Pokazali su ko su i šta su i kakvo im je vaspitanje. Poštedite me, ne želim da se neki tamo Mili sladi mojim bolom - rekla je Lepa.

Izvor: Alo!
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još