TONI CETINSKI: Spreman sam da odgovaram za sve što sam učinio

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

- Molim medije da ne iznose poluinformacije u vezi okolnosti nesreće kao ni nepotpune i neslužbene rezultate obdukcije i veštačenja jer na taj neprofesionalan način ne činite ništa pametno kako bi olakšali niti jednoj od porodica već samo nanosite bol svima.

Strpimo se da se istraga privede kraju i da se utvrde sve relevantne činjenice tog nesrećnog događaja.

Molim čak i članove moje porodice da ne komentarišu neslužbene informacije jer smo već svedoci manipulacijama izrečenim i neizrečenim.

Ponavljam da mi je u interesu kao čoveku da se dobro rasvetli sve što se desilo i pre mog nailaženja na telo I.K. kao i sam trenutak nesrećnog događaja jer je mojoj duši i dušama porodice Kevljanin to najvažnije.

Siguran sam da će institucije dati vrlo precizan odgovor kako i u kojem trenutku je nastupila smrt pokojnog I. K. kao i šta je uzrokovalo tome da je isti ležao na putu pre mog ulaska u deo ulice na kojoj je ležao.

Ja sam spreman da odgovaram za svaki svoj postupak u životu pa tako i za ovaj ako se ustanovi da sam kriv, ali ovakve insinuacije i lupetanja samo u svrhu da se na tuđoj tragediji zarađuje i naslađuje ne vode ničemu osim dovođenju javnost u zabludu.

Izvor: Kurir
Foto: CPG/Arhiva

Pogledajte još