JEZIVA ISPOVEST VIDOVITE ZORKE: Predvidela sam smrt svojih sinova

Proročica je u prvom braku sa Radivojem Barbakovim dobila naslednike Dejana, Dragana, Pavla i Nebojšu. Sa njima je živela u Novom Miloševu, mestu pokraj Kikinde.

Tamo su komšije otkrile da je proročica doživela jezivu sudbinu. Najstariji sin Dejan joj je nastradao sa 27 godina u saobraćajnoj nesreći. Dragan je bio ratni invalid i preminuo je u 44. godini od raka. U februaru ove godine od infarkta je umro i najmlađi Nebojša (41).

Zorki su sada jedina uteha Pavle (43) i Dragoslav (28), kojeg je dobila u drugom braku.

Proročica je smogla snage da progovori o svojoj tragediji...

- Dok ovo pričam otvaram živu ranu na svom srcu. Patim i plačem danima i noćima. Sahraniti tri sina je nešto najgore što može da se dogodi jednom roditelju - započinje kroz suze životnu priču Zorka.

Ona tvrdi da je predvidela porodičnu tragediju:

- Dejana sam preklinjala da ne ide u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Nastradao je kada se autobus survao u Kanjon Morače. Dragan je bio vojni invalid, oboleo je od raka. Najmlađeg sam sahranila u februaru. Bio je vredan, radio je na građevini. Tragedije sam predvidela, ali nisam mogla da ih sprečim. Hvala Bogu, sin Pavle mi je živ i zdrav. Živi u Novom Miloševu i dolazi kod mene. Iz drugog braka imam Dragoslava koji je uzorno i vredno dete - kaže Zorka.

Izvor: Kurir
Foto: Parovi TV HAPPY - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još