ZAGRLJAJI, POLJUPCI I SUZE: Potresan susret Davida i Aleksandre nakon saznanja da Ljuba želi da joj uzme dete!

Aleksandra Subotić potresena je zbog toga što njena majka Ljuba Pantović želi da joj oduzme dete i da ga smesti u hraniteljsku porodicu, a ni David Dragojević koji je ušao u "Parove" kako bi je smirio nije uspeo da je uteši.

Ovako je izgledao njihov susret.

- Kako si? - pitao ju je David odmah.

- Nikako. A kako da budem, vidiš po meni kakva sam... Vidi kako izgledam, kao avetinja, kao smrt... - rekla mu je Aleksandra.

- Gledam te stalno...

- Pa, super što me gledaš. Meni se ne sedi ovde - priznala je, pa objasnila o čemu se radi.

- Pa, šta je bilo? Evo, zamisli ti mozak... Ja sada nemam emociju nikakvu, znaš zašto? Zato što žena hoće da se meni... Ona ne traži da ona čuva dete, ne traži da se od Karađorđa oduzme dete zato što Karađorđe nije adekvatan staratelj, nego ona zahteva to da se dete oduzme i pošalje u hraniteljsku porodicu - bila je iznervirana Aleksandra.

- Kad sam ja tebi još rekao, kad sam izašao, da je ona zla? Ona tebi uopšte ne želi dobro nikada. Ona to dete koristi kao oružje... Ja znam da si se ti osetila kao da imaš majku, ali... - odgovorio joj je David.

- Pun mi je đavo svega, i ne sedi mi se ovde više... Na dve strane sam dobila tužbu, na dve strane sam dobila mejl da se meni oduzme moje dete - rekla je uznemirena Aleksandra.

Aleksandra je zatim ispričala kako je na dve strane dobila tužbu i da ne zna šta da radi.

- Meni nije dobro, majke mi. Ali ja sam mrtva ozbiljna. Ja se uopšte ne osećam psihički dobro, vi niste svesni. Mene niko živ ovde ne razume, ja ovo više ne želim - govorila je.

- Ne znam zašto to radi, zašto te tako mrzi - rekao joj je David.

Pogledajte ceo njihov razgovor u "Parovima":

Izvor: Telegraf.rs

Pogledajte još