KIJA UŠLA U ZADRUGU! Luna prebledela: Ona je dno dna! Pokazaće koliko je bedna! Slobina i moja ljubav je jaka!

Večeras je u Zadruzi počeo pravi spektakl! U rijaliti je ušla Kristina Kockar, supruga Slobe Radanovića, a poznato je da su se između njega i Lune Đogani tokom trajanja Zadruge rodile ozbiljne emocije. Ona mu je, primera radi, danas rekla da ne može da živi bez njega, a on njoj da je njegov anđeo.

Luna se šokirala kada je ugledala Kristinu, a potom je pobegla u sobu gde je komentarisala njen ulazak:

- Nikad mi nije neprijatnije bilo. Ne mogu da je pogledam u oči. Nas dve se znamo, a nije mi ni zdravo rekla - rekla je Luna i dodala:

- Ona je dno dna. Pokazaće svoje pravo lice!  

Kristina  kaže da joj je želja da pronađe zajednički jezik sa Lunom i Slobom i iznese istinu o svom braku, a učesnici rijalitija poželeli su joj dobrodošlicu i naglasili da od njih može da očekuje samo podršku.

- Ako ta majka mene napada za nešto onda sam ja u šoku. Došla sam ovde da vidim svog muža i da razjasnim neke stvari jer ne može mene ta majka da napada za neke stvari koje radi njena ćerka - rekla je Kristina pred ulazak.

- Slobina i moja ljubav je jaka. Sloba je taj koji treba da priča sa njom a ne ja - rekla je Luna, a Sloba je izjavio da je on jedini krivac za sve što se dogodilo od početka rijalitija.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.
Foto: Kristina Kija Kockar / Facebook

Pogledajte još