DOBRODOŠLI U EUCERIN KLUB LOJALNOSTI!

Bilo da govorimo o Kleopatri, poslednjoj kraljici drevnog Egipta, ili Moniki Beluči, glumici o čijoj lepoti u šestoj deceniji života vlada nepodeljeno mišljenje, neizbežno je pitanje tajne njihove nege. Ponuda preparata za negu veća je iz godine u godinu. Zato je pronalaženje prave nege koja našoj koži pruža sve što joj je potrebno, postalo prilično komplikovano. Ipak u tome treba istrajati, jer kako nam potvrđuju slavne, ali i dame iz našeg okruženja, za negovan i lep izgled od ključnog je značaja ostati veran preparatima u čiju efikasnost ste se uverili.

Eucerin klub lojalnosti je program kojim Eucerin nagrađuje verne potrošače. Članstvo u Eucerin klubu lojalnosti omogućava posebne pogodnosti kupovine Eucerin preparata uz atraktivne poklone.

Kako postati član Eucerin Kluba Lojalnosti?

Eucerin karticu lojalnosti možete dobiti u svakoj apoteci koja učestvuje u Eucerin®programu lojalnosti. Nakon kupovine Eucerin preparata apotekar će na vašu karticu staviti pečat apoteke. Da biste ostvarili sve prednosti koje dolaze sa Eucerin karticom lojalnosti, potrebno je da Eucerin preparate kupujete isključivo u istoj apoteci u periodu od 15.11.2017. do 28.2.2018 i da u džepu kartice čuvate fiskalne račune.

Koje pogodnosti me očekuju u Eucerin Klubu Lojalnosti?

Kada vrednost kupljenih preparata dostigne ukupan iznos od 5.000 dinara, vaš izbor i vernost brendu Eucerin® biće nagrađeni – na poklon ćete dobiti Eucerin DermatoClean 3 u 1 Micelarni fluid od 400ml i Eucerin pH5 Ulje za svakodnevno tuširanje od 200 ml.

INFO PLUS:

Eucerin DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid temeljno uklanja šinku i nečistoće s lica. Zahvaljujući fragmentima hijaluronske kiseline koje sadrži, održava nivo hidratacije kože. Pogodan je i za osobe sa osetljivom kožom, kao i za primenu na regiji oko očiju. Nakon upotrebe koža je primetno mekša, elastična i pripremljena za negu koja sledi.

Eucerin pH5 Ulje za svakodnevno tuširanje sadrži visoku koncentraciju lipida koji neguju kožu. Zahvaljujući prisustvu pH5 citratnog pufera, pantenola i glicerina, aktivira postojeće enzime kože koji jačaju zaštitini omotač i regulišu nivo vode u koži. Nakon upotrebe vaša koža će biti hidrirana, meka i nežna na dodir.

Pogledajte još