Agencija New Moment jedini dobitnik EPICA nagrada u celom regionu

Epica Awards nagrade se dodeljuju već 30 godina, a hiljade prijavljenih učesnika dolaze iz čak 70 različitih zemalja širom sveta. Ono po čemu je žiri Epica Awards nagrada karakterističan jeste činjenica da se u njemu nalaze isključivo novinari i predstavnici medija koji se bave kreativnim komunikacijama, sa ciljem nagrađivanja izuzetne kreativnosti.

Projekat Jedna knjiga za mir doneo je agenciji New Moment mnoge regionalne i internacionalne nagrade, među kojima su i 5 lavova osvojenih na najvećem festivalu kreativnosti - Cannes lions.

Projekat Jedna knjiga za mir nastao je u saradnji agencija New Moment i Y&R Dubai, a osmišljen je za Međureligijsko vijeće u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da se sruše verske predrasude i podigne svest o važnosti međusobnog razumevanja i međureligijskog dijaloga. Jedna knjiga za mir“ okuplja učenja iz svetih knjiga Biblije i Kurana, pokazujući uporednim predstavljanjem stihova koliko su verska učenja tih knjiga, zapravo, slična. Svrha ove knjige je da, pokazivanjem sličnosti koje postoje između dve religije, oživi dijalog između religija, podstakne razgovor između običnih ljudi i doprinese uspostavljanju mira.

Link na kome možete pogledati projekat “The One”: https://m.youtube.com/watch?v= kA0EevAjAKI

Pogledajte još