STRAHUJE ZA ŽIVOT: Voditeljki Jovani Jeremić lekari pronašli izraslinu na glavi

Zaštitno lice rijaliti programa "Parovi" vodi pravu bitku za život. Naime, Jovana Jeremić odnedavno ima jaku glavobolju i rešila je da poseti lekara kako bi proverila o čemu je reč. Već nakon prvog odlaska kod lekara, Jovani se nije dopalo ono što je čula od njega.

- U poslednjih nekoliko meseci, Jovana svakodnevno ima glavobolju. Kako je veliki profesionalac i neko ko živi za svoj posao, nije želela da uzima bolovanje. Svakodnevno je dolazila na televiziju na kojoj vodi emisiju o „Parovima“ koja traje i po nekoliko sati. Ipak, jedne večeri, nakon snimanja, veoma joj je pozlilo zbog jakog pritiska u glavi. Sutradan je rešila da ode kod lekara opšte prakse, nakon čega su je uputili kod neurologa - otkriva za VIP izvor blizak voditeljki i dodaje:

- Neurolog je prvo razgovarao sa njom i zanimalo ga je koliko dugo ima glavobolju. Predložio je da urade sve neophodne analize i snimanja kako bi se uverili da nije u pitanju nešto gore od migrene. Jovana se veoma uplašila, ali joj je lekar rekao da ne brine i da sačeka rezultate, jer nema razloga za paniku. Naime, kako joj je objasnio, verovatnoća da je glavobolja uzrokovana tumorom veoma je mala. Ipak, kako je rekao, najpre mora da se obavi snimanje - kaže izvor i dodaje da je lekar opipao lobanju rukama i da se u tom trenutku neprijatno iznenadio.

- Nije mogao da veruje kada je pregledao Jovaninu glavu. Naime, primetio je da ona ima tri velike izrasline. Kada je upitao Jovanu da li je znala za taj problem, ona mu je otkrila da jeste, ali da nije imala vremena da poseti lekara - otkriva izvor i kaže da je Jovana nakon pregleda kod neurologa svojim bliskim prijateljima ispričala šta joj se desilo. Jedan od njih, videvši koliko se ona brine, uputio je na pregled u Institut za onkologiju i radiologiju, gde radi njegov brat.

- Nije da ona nije imala poverenja u neurologa kod kojeg je otišla, ali je želela da bude sigurna da je sve proverila. Veoma se uplašila kada je lekar pomenuo mogućnost postojanja tumora, pa je rešila da se uveri u Institutu da li ima razloga za paniku. Nakon velikog broja pretraga koje je uradila i snimanja glave, lekari su otkrili da, na svu sreću, nema mesta negativnim mislima, jer nije u pitanju ono najgore. Ipak, Jovani je veoma teško pala ta situacija, jer još ne mogu da utvrde kakve su to izrasline na njenoj glavi i o čemu se tačno radi - otkriva izvor.

- Kod lekara sam otišla zato što sam na glavi napipala nekoliko kuglica. Jednu sam dobila još dok sam bila na fakultetu, ostale dve u poslednje vreme. Nisam imala vremena zbog posla da se posvetim sebi, pa sam sada otišla da vidim o čemu je reč. Lekar je rekao da je reč o masnom tkivu i da ništa nije opasno, mada sam se ja mnogo uplašila. Otklanjanje je rutinsko, tako da ću ovih dana to morati da završim. Takav je moj život. Da gledaoci i građani Srbije koji prate moj rad znaju, da se ne uplaše. Ne bi mi bio prvi put da me pre podne seku, a da po podne već vodim emisiju. Ja sam profesionalac. Uvek. A svoju publiku volim najviše na svetu - rekla je Jovana za VIP.

Izvor: Alo!
Foto: Jovana Jeremic / Facebook

Pogledajte još