Black Friday u World Class Fitnes Centru

Petak! Tako je, ali to nije običan petak, to je crni petak, u svetu poznat kao Black Friday! Dan velikih popusta u celom svetu pa i kod nas i to 36% na cenu godišnje članarine, jer ipak smo mi World Class. A svi znate da World Class Fitnes Centar važi za jedan od najboljih fitness centara u Novom Sadu, a i šire (dokaz je Godišnja nagrada za fitness klub godine koju nam je dodelio Savez za rekreaciju i fitness savez Srbije).

Dakle, sutra je pravi trenutak da postanete deo naše fitness porodice u kojoj pored toga što vežbamo i usvajamo zdrave navike, mi se i upoznajemo i sklapamo nova prijateljstva (a i brakove!)

Iskoristite ponudu za black friday, učlanite se na godinu dana u paru za 450€! Ako nemate par, nikakav problem! Mi ćemo vas upariti sa nekim (bez obaveza)!

Šta je to što nas čini tako dobrim fitness klubom?

Na prvom mestu, to su ljudi! Imamo sjajnu World Class ekipu koje će se potruditi da se osećate prijatno i opušteno kod nas – neki bi rekli: kao kod kuće, da svaki grupni trening bude poseban i svaki individualni trening bude zanimljiv. Mi smo tu da pazimo na naše članove i da svakom ponaosob posvetimo pažnju. I znamo da nas volite zbog toga!

Imamo dva velika kluba u Novom Sadu i to na dve odlične lokacije: World Class Bazar, u samom srcu grada, na trećem spratu tržnog centra odakle dok vežbate možete da posmatrate centar grada, koji u ovo vreme praznika izgleda čarobno! Dođite i uverite se u čaroliju.

Druga lokacija na kojoj se nalazi World Class Park City je Liman 3, ili kako bi to još naši članovi rekli Liman država! Ovde nemamo pogled na grad ali imamo jedan mali slatki SPA deo sa saunom i Jacuzziem gde možete da se opustite i zaboravite na probleme i što je najbolje ovaj SPA vam je dostupan uvek!

Uz sve to ide i prostrana i moderno opremljena teretana u oba kluba, kao i sala za grupni trening sa velikim brojem grupnih programa u terminima dostupnim svima – ako nam ne verujete, pogledajte naš raspored. Naši članovi obožavaju Pump, Combat, Interval, Pilates, Yogu, Step i mnoge druge treninge, a u Bazaru se na Cyclingu treži uvek jedan bajs više! Da li je to zbog dobro koncipiranih treninga ili naših dragih instruktora, proverite sami!



Ponuda važi SAMO U PETAK 24.11.2017.
Vrata World Class klubova su otvorena za vas od 6.30 do 22.30!
OVO JE NAŠA PONUDA GODINE, JEDNA CENA ZA DVA NAJBOLJA FITNES KLUBA U GRADU!

Više o nama saznajte na: www.worldclass.rs

Pogledajte još