TVRDI DA JE NEVIN! Marko DNK: Danas idem po dete, a onda se vraćam u Zadrugu

Najpre je u naletu besa pevačicu udario vratima, a onda je i pesnicama tukao novinara po glavi dok je ovaj ležao u svom krevetu. Obezbeđenje je zajedno sa učesnicima rijalitija jedva obuzdalo pijanog Kocića, koji je odmah izbačen iz rijalitija.

Nakon što je zadrugarima stiglo pismo od Velikog šefa, u kojem je objašnjeno da je Marko izbačen, takmičarima je laknulo. Međutim, ne i njegovoj ženi Divni. Ona satima nije progovorila ni reč, već je non-stop plakala.

On je trenutno u svom selu Dumnica, nedaleko od Svilajnca i čudi se zašto je izbačen.

- Ne znam što su me izbacili. U čudu sam. Milana sam samo povukao za ruku. On je ogovarao Macu i mene, pa sam poludeo. Ostala mi je žena u rijalitiju, a ja sam sad sam i ne znam šta da radim. Nadam se da će me vratiti, jer tako su izbacili Anđelu, pa su je vratili - kaže Marko, koji ćerku Kristinu (2), koju je njemu i Divni oduzeo Centar za socijalni rad, nije pomenuo dok ga novinari nisu pitali da li zna šta se desilo s devojčicom.

- Znam sve, socijalno ju je uzelo. Saznao sam kad sam došao u selo - rekao je mirnim tonom Marko, nijednog trenutka ne pokazujući da mu je teško što dete više nije kod babe i dede.

- Idem danas da uzmem ćerku, pa ću da je ostavim kod tasta i tašte kad me ponovo budu vratili u rijaliti - kaže Marko i vraća se na priču o rijalitiju.

- Ne znam što me svi optužuju da sam nasilnik. Nikad Divnu nisam udario, pa ni Milana. Pošteno radim - završio je Marko, koji ističe da Maca, koju su cimeri optužili da je inicijator sukoba, nije kriva.

- Maca mi je tražila da sipam vodu u Borin krevet, ali ja nisam hteo. Obećala mi je da će mi dati ribu, ali ja mislim da je to sardina. Želela je da špijuniram za nju i nagovarala me da slušam i da joj to prenesem. Ja sam to slepo slušao - rekao je na kraju Marko, koji je uveren da će ga vratiti u „Zadrugu“ za dve nedelje.

Marko Kocić je još jednom pokazao svoju stranu kad popije previše alkohola. On je svojim nasilničkim ponašanjem preplašio zadrugare, a obezbeđenje ga je jedva obuzdalo. Njima su u pomoć pritekli Bane Čolak, Miljan Vračević, Sara Reljić i Saška Karan.

- Ubiće ga! Pomagajte! Ovo je strašno! Udario ga je u glavu. Ja neću ovde da budem. Ovaj psihopata može da uzme nož i da nas sve zakolje. Vodite ga napolje, pobiće nas zbog prostitutke - histerisala je Saška, koja se onda obrušila na Divnu:

- Ti si kriva! Potpaljuješ vatru. Ajde, idi za svojim mužem. Sram te bilo, izigravaš nevinašce, a sve se dogovaraš sa psihopatom. Ovo ste sve izrežirali!

Divna je svima potom zapretila:

- E, zapamtićete me za ovo. Sad ću sve da vas sredim!

Izvor: Kurir
Foto: PrintScreen/YouTube

Pogledajte još