TINA IVANOVIĆ O TEŠKOM PERIODU: "Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili"

Tina Ivanović godinama je u vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema dece, pa malo ko zna za to da Tina ipak ima sina, ali njihova priča je sve samo ne radosna.

Naime, Tina je u ranoj mladosti bila udata za jednog čoveka sa kojim je dobila sina, a imala je svega 16 godina. Međutim, Tina nije mogla da uživa u majčinstvu punih 10 godina, pošto joj je tadašnji suprug nakon razvoda branio da viđa dete.

- Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga. Jednom mi je pošlo za rukom da ga vidim, dok je vozo bicikl. Ne znam da li se seća toga, jer bio je baš mali, imao je četiri godine. Prišla sam mu i rekla da sam ja njegova mama i dala mu novac. Primetila sam da je bio zbunjen i sve vreme je gledao ka kapiji kuće u kojoj je živeo. Dve godine nakon razvoda otišla sam da radim u Nemačku i redovno sam slala alimentaciju. Tako je bilo sve do 2005. godine, kada smo se konačno sreli - ispričala je Tina pre nekoliko godina.

Ona je u istom intervjuu priznala i to da joj je trenutni partner Zvezdan pomogao da uspostavi ponovo kontakt sa sinom.

- Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bi mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko - iskrena je bila pevačica.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/

Pogledajte još