BRED PIT PRIZNAO: Najveća greška u mom životu je to što sam ostavio Dženifer zbog Anđeline!

Čim je počelo snimanje filma "Gospodin i gospođa Smit", mediji su počeli da spekulišu o odnosu zvanično najlepšeg glumca na svetu i njegove zvanično najlepše glumice.

Američka štampa pisala je da su se Bred Pit i Anđelina Džoli zbližili više nego što priliči budući da je glumac tada bio u (ne)srećnom braku sa Dženifer Aniston. Ispostavilo se da su bili u pravu - Bred i Dženifer razveli su se 2005. godine, a glumac je ubrzo počeo u javnosti da se pojavljuje s Anđelinom i pričao kako su se njih dvoje zaljubili tokom snimanja.

U septembru prošle godine, međutim, Bred i Anđelina objavili su da se rastaju, a oči javnosti bile su uprte ne samo u njihovo šestoro dece nego i u Bredovu bivšu suprugu Dženifer. Glumac joj se, kako je tada objavljeno, izvinio zbog bola koji joj je naneo, ali tu se priča ne završava.

- Shvatio je da je to što je ostavio Džen zbog Anđeline jedna od najvećih grešaka u njegovom životu - rekao je za ovaj list izvor blizak glumcu. - Iako on nije zaljubljen u Džen, shvatio je koliko je voli. Bred uporno priča prijateljima da sada sve vidi mnogo jasnije.

Naravno, ova spoznaja stiže prekasno: Dženifer je već dve godine u srećnom braku s kolegom Džastinom Teruom.

Bred, doduše, dodaje ovaj izvor, nikad ne bi ni pomislio da uništi brak svoje bivše , ali bi za tili čas iskoristio drugu šansu kada bi mu je ona pružila.

Izvor: GLOSSY
Foto: GLOSSY/preantscreen/PROFIMEDIA

Pogledajte još