Hor "Bubamare" iz Bečeja i Dušan Bulut danas na "Novosadskom Winter Festu"

Priliku da nam se predstave imali su članovi hora Gradskog dečijeg hora "Cvrkutići" iz Sremskih Karlovaca. Uz pratnju svojih drugara na gitarama, oduševili su prisutne i izveli dobro nam poznate pesme.

Gošća našeg festivala bila je pevačica Tijana Bogićević koja je podelila sa prisutne zašto voli ovo doba godine i novogodišnje praznike.

Večeras nastavljamo sa programom na Singing Christmas Tree. Od 18h hor "Bubamare" iz Bečeja.

Naš večerašnji gost je košarkaš Dušan Bulut, član najbolje ekipe na svetu u basketu.

Dođite da se družimo, slušamo novogodišnje pesme i uživamo u prazničnoj atmosferi u našem gradu.

Zimska čarolija se ponovo vratila na Trg slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani će moći da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

Na panoima na Trgu slobode i ove godine će se nalaziti najlepša dela iz novosadskih galerija i muzeja i to iz Galerije Matice srpske, Muzeja savremene umetnosti Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog i Galerije likovne umetnosti poklon zbirke Rajka Mamuzića.

Svakih 7 dana posetioci će imati priliku da vide izložbu jednog od novosadskih fotografa. "Novosadski Winter Fest" otvara izložba Jaroslava Papa, fotoreportera, urednika za Vojvodinu agencije Tanjug.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo.

Pogledajte još