MAJKA MINE VRBAŠKI U SUZAMA PORUČUJE: Pustite mi ćerku, poludeće u "Zadruzi"!

Ivana Vrbaški kroz suze gleda svoju mezimicu i razmišlja kako da ćerku izvuče iz rijalitija.

Niko nije mogao ni da predoseti da će zbog neuzvraćene ljubavi Mina Vrbaški naškoditi samoj sebi. Ona se na nekoliko mesta islekla dok je razbijala staklo na vratima i vrištala na luksuznom imanju u Šimanovcima. Naime, Mina se posvađala sa Đeksonom u kog je zaljubljena već neko vreme i počela je da histeriše u rijalitiju. Ona je plakala, a zatim razbila staklo na vratima i raskrvarila ruku. Ostali ukućani su pokušali da je smire, ali im je to teško polazilo za rukom. Celu noć Minin nervni slom pratila je i njena mama Ivana, koja je sve vreme plakala.

- Videla sam sve. Doživela je nervni slom, ne znam zbog čega. Mislim da je u pitanju to što je previše dugo tamo, jer se njoj sve to skupilo i zato je pukla. Dug je ovo period za nju u kući - započinje priču Minina majka, i dodaje:

- Ako je ne puste napolje, mislim da će poludeti u kući. Čudi me što je nisu izbacili i što je drže tu, kada je sve to uradila. Uopšte ne znam zašto je drže tu, zbog čega? U totalnom sam haosu zbog svega. Prolazim kroz agoniju u životu, imam brojne privatne probleme, majka mi je u bolnici na samrti, onda u rijalitiju gledam kako mi ćerka doživljava nervni napad - kroz suze kaže Ivana, koja je Minu pustila sa svega dvanaest godina da započne samostalan život.

Na pitanje kako je reagovala dok je njena ćerka preživljavala agoniju u rijalitiju, a ona nije mogla ništa da joj pomogne, već samo da gleda šta se dešava na televiziji, Ivana kaže:

- Plakala sam kada sam gledala, možete da zamislite kako mi je bilo te noći dok sam gledala sve. Toliko me je sve pogodilo, da mi je došlo da uđem u kuću i izbavim svoju ćerku. Iskreno da vam kažem, to mi već nekoliko dana pada na pamet. Moja ćerka nije luda, tako da na takve komentare ukućana mogu da poručim samo da je to čista glupost. Mina je sama potpisala ugovor, tako da taj ugovor nikada nisam ni videla. Ne sviđa mi se šta se dešava i kako se ponaša. Vreme je da napusti kuću. Mlada je da bi toliko izdržala na takvom mestu - odlučna je majka maloletnice.

Iako pojedini ukućani optužuju Minu da je narkoman, njena mama Ivana tvrdi suprotno.

- Mina nije narkoman i nikada nije koristila bilo koju vrstu droga. Takođe nije ni tabletoman, jer su to priče za malo decu. Najlakše je reći da je neko narkoman, ali moja ćerka se nikada nije drogirala. Ništa nikada nije uzimala, ni jednu jedinu tabletu - tvrdi Ivana.

Izvor: Blic
Foto: _mina.official__/Instagram

Pogledajte još