VRISAK IZ PUBLIKE MISS WORLD 2017! Vesna de Vinča napravila jedinstven snimak - proglašenje pobednice pratio je višeminutni vrisak! Zašto? (VIDEO)

Miss World 2017 Manushi Chhillar i Vesna de Vinča

Manushi je šesta po redu Indijka koja je ponela titulu Miss World. Sve su izuzetno uspešne glumice, pevačice, TV lica. Indija na poseban način uvek slavi pobedu svoje lepotice a spektakl se i sada sprema za doček gospođice Manushi, Miss World 2017. Ona je zato direktno iz Kine otputovala u London gde se sprema za doček u matičnoj Indiji.

- Bas bih želela da sa novom Miss Srbije Ivanom Trišić, prisustvujem tom dočeku jer to je za nas nezamislivo slavlje gde milioni ljudi slave pobedu lepote Indije kroz lik nove Miss Sveta 2017 -kaže nam Vesna De Vinča.

Nacionalni direktori Miss World takmičenja

Ove godine, na ovako prestižnom takmičenju, predstavile su nas Miss Srbije Anđelija Rogić i Miss Crne Gore Tea Babić. A samo za naš portal, Anđelija izjavljuje:

- Htela bih najpre da se zahvalim Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističkoj organizaciji Srbije na podršci i pomoći, kao i za poklone koje sam dobila od njih i njima najbolje prezentovala turističku mapu i lepotu Srbije.Zahvaljujem se i mom etno udruženju Zavičaj, mojoj kompaniji i Pošti Srbije na izradi markice sa mojim likom koju sam podelila svim učesnicama ovog divnog takmičenja. Sve su one postale moje prijateljice sa kojima ću se ubuduće dopisivati i družiti.Najbolja drugarica mi je ipak bila moja cimerka Tea Babić, Miss Crne Gore. Osećala sam je kao rođenu sestru. Htela bih da se zahvalim i mojoj kompaniji koja me je godinu dana pripremala za ovaj važni događaj, od Porto Karasa u Grčkoj do hotela Theater Beograd gde smo tri nedelje uz predavače najvišeg kvaliteta postajale moderne princeze. Dala sam sve od sebe, i znam da odlučuje mnogo drugih kriterijuma, najpre mnogoljudnost zemlje iz koje dolaziš kao ambasador lepote. Sada se vraćam svom Učiteljskom fakultetu u Beogradu, i nakon toga ću najverovatnije upisati master na R&B koledžu za koji sam kao i 346 finalistkinja dobila stipendiju.

Porodica Chhillar

U top 5 plasirale su se Miss Engleske, Miss Francuske, Miss Indije, MissKenije i Miss Meksika. Samo jedna od njih je mogla poneti krunu a zaslužno je pripala Miss Indije koja je titulu vratila u svoju zemlju posle 17 godina. Narednih godinu dana će putovati svetom i predstavljati organizaciju MissWorld kroz humanitarne akcije i tako pomoći mnogim ugroženim i bolesnim ljudima.

Natasha Grover, nac. direktorka Miss Indije

Nacionalna direktorka organizacije Miss India, Natasha Grover, nije skrivala sreću i zadovoljstvo prilikom proglašenja, a ekskluzivni snimak koji je zabeležila Vesna de Vinča možete pogledati na našem portalu.

Pogledajte još