Šta se dešavalo „iza vrata“ Miss World 2017, najuticajnijeg takmičenja u lepoti na planeti?

Tajni snimak Coronacion Ball-a/ krunidbenog bala/ 2017

Krunidbeni bal je i ove godine ceremonijalno uobličen posle proglašenja 67. Miss Sveta Indijke Manushi Chhillar

Videćete snimke proglašenih lidera lepote po kontinentima i atmosfere svečane večere!

Miss World 2017 Manushi Chhillar i Vesna de Vinča

Ekskluzivne snimke za Color Press Group napravila je lično Vesna de Vinča, nacionalna direktorka Miss World za Srbiju i Crnu Goru. Vesna je sedela za glavnim stolom i bilo joj je dostupno da snimi ovaj materijal koji do sada niko nije video.

- Snimila sam atmosferu i sjaj krunidbenog bala ove godine! Vlasnica kompanije Miss World Jersey Ltd Julija Morey, i njen tim, napravili su čudesno veče u uskom krugu gostiju, poznatih ličnosti iz sveta, nacionalnih direktora i medija.

Prva pratilja Miss World Mexico i Miss Latinske Amerike

Sedela sam za stolom sa njenim sinom, izuzetno uspešnim brokerom Johnom Morley, i Mandlom Mandelom i njegovom prelepom suprugom Indijkom.

John Morley i Vesna de Vinča

Mandla je najstariji unuk Nelsona Mandele i danas vodi fondaciju Mandela i lider je porodice, a to mu je u amanet ostavio deda, državnik koji je svojom borbom za prava crnaca obeležio dvadeseti vek.

Unuk Nelsona Mandele, Mandla Mandela i Vesna de Vinča

Razgovarali smo o poslednjem intervjuu koji je proslavljeni lider Južne Afrike Nelson Mandela dao upravo meni za magazin Hello! ali i o knjizi koju sam potom napisala a želim da polovinu prava od dobiti knjige prenesem na fondaciju Mandela. Oduševio se!

Miss Afrike i nacionalna direktorka

Mandla Mandela je već treću godinu sa nama i pomaže Juliji u njenoj humanitarnoj misiji. Julija je do danas skupila nekoliko stotina miliona za pomoć deci sveta. Mislim da spada u najveće filantrope sveta! - rekla je Vesna de Vinča koja već 21 godinu vodi organizacije Miss Srbije i Miss Crne Gore zbog čega pripada krugu najuglednijih licence holdera Miss Worlda i zato ima poseban tretman.

Anđelija Rogić i Zoltan Đulaj

Anđelija Rogić, naša predstavnica Srbije na Mis Sveta je posebno komentarisala turističke mogućnosti promocije koje ovakvi spektakli nude i zemlji domaćinu ali i svim zemljama sveta koje učestvuju:

- Ambijent velelepnog Phoenix Island Resorta u Sanyi i posebni after party nakon proglašenja Miss sveta je nešto u čemu sam na kraju ovog putovanja mogla samo da uživam. Jer toliko predivnih ljudi, različitih nacija i devojaka ambasadora lepote 118 zemalja zaista nikoga ne može ostaviti ravnodušnim. Kao i poslednji snimci sa devojkama sa kojima sam putovala po Kini i provela nezaboravne trenutke! Pričala sam o našoj lepoj Srbiji, delila fotografije i knjige, materijale naše turističke mape koje sam dobila od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Turističke organizacije Srbije na čemu sam im beskrajno zahvalna.

Pogledajte još