LAGUNA PREDSTAVLJA: „Upomoć, prijateljice!“ - Isidora Bjelica i Jovana Hiesmayr

Foto: Promo

Cela istorija duhovnosti se bavi pitanjem kako da postanemo bolji ljudi u svetu u kojem smo se našli a da ne znamo zašto. Šokantna otkrića Jovane Hiesmayr i Isidore Bjelice idu korak dalje od „moći pozitivnog mišljenja“, koje počiva na tezi da smo sami krivi za sve nesreće i bolesti koje nam se dešavaju, odnosno da one imaju svoj uzrok u negativnim mislima. Dve prijateljice, koje su prošle stotine različitih terapeutskih tehnika, zajedno su došle do najefikasnije, koju su isprobale na sebi.

Revolucionarnost dualne terapije ogleda se u tome što nas uči kako da slomljeno, naizgled ružno, loše, traumatično pretvorimo u lepo i u izvor spoznaje i dobrote. „Upomoć, prijateljice!“ daruje ta znanja i metode svima koji tragaju za smislom, a kojima bi za to inače bile potrebne decenije otkrivanja i učenja. Zahvaljujući ovoj knjizi uvidećete da se prosvetljenje dešava na nivou emocije i naučiti kako da bol i nemoć pretvorite u snagu i radost uz pomoć svojih prijateljica.

- Knjiga ’Upomoć, prijateljice!’ lepršavo je štivo o teškim pitanjima, ozbiljan udžbenik o radu na sebi uz šešir, smeh i obavezan erl grej - navodi Minja Županjevac.

Mr Isidora Bjelica je autorka bestselera i jedna od najvoljenijih spisateljica na Balkanu. Napisala je više od pedeset romana, prevedenih na sedam jezika, i dobitnica je brojnih nagrada. Njene kultne knjige „Spas“, „Tajni život slavnih Srpkinja“, „Ljubav u Tunisu“, „Roman o preljubi“, „Moj deda Luj Viton“ i „Kraljice Serbske“ generacijama su čitane, posebno zbog njene borbe protiv tabua i otkrivanja tajne istorije.

Jovana Hiesmayr je karijeru započela radeći kao model za najpoznatije svetske modne kuće. Pored modelinga počinje intenzivno da radi na svom duhovnom razvoju. Pohađa veliki broj edukacija, radionica i seminara kako u Dubaiju tako i u Beču. Ubrzo kao trener za lični razvoj osniva svoj vlastiti pravac, u kome sjedinjuje materijalnu i duhovnu stranu ličnosti pojedinca.

Knjigu „Upomoć, prijateljice!“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte još