ŠOKANTNO PRIZNANJE MASIMA SAVIĆA: Devedesetih sam hteo da odem u rat!

Hrvatski pevač u šokantnoj ispovesti za srpske medije prvi put je ispričao da je devedesetih godina bio spreman da krene u rat!

- Jesam homo politikus, i te kako pratim šta se događa. Znam kako su tekle stvari jer sam bio svedok događaja. Niko mi ne može napisati neku novu istoriju o ratu kad sam bio svedok i tačno sve znam. To je bila jedna jako prljava igra, započeta i smišljena odavno od ko zna koga - priča pevač i dodaje da je, ponesen situacijom u zemlji, i on krenuo u rat:

- Živeo sam u jednoj zemlji i onda vam neko kaže: „E, više toga nema, sad je drugačije“. To je za mene bio šok. Nisam s veseljem čekao rat. To je najgora stvar koja nam se dogodila. Nisam mogao da radim. Kako da stanem pred publiku i pevam ljubavne pesme dok ljudi ginu! S druge strane, nisam hteo da pevam rodoljubive pesme. To je bila teška situacija. Desetak godina nisam pevao. Hteo sam sam da se prijavim za rat jer i ja sam bio žrtva rata. Na svu sreću, naletim na jednog čoveka s kojim sam bio u školi i on mi kaže: „Beži odavde jer ima kamiona mrtvih.“ Mnoge bliske ljude sam izgubio. Prestala je komunikacija među ljudima... - kaže Masimo.

Izvor: Kurir
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još