MAJKA MACE DISKRECIJE OTKRIVA: Ćerka nije došla da me vidi ni posle rizične operacije

- Ja sam davno izjavila da s njom uopšte nisam u kontaktu. Od 2015. nismo ni u kakvom kontaktu jer je lagala nešto u vezi sa očuhom kad je izašla iz prvog rijalitija, pa su joj zabranili ovde ulazak u kuću, tako da se tada ona naljutila, ali ja gnusnu laž ne mogu da podržim - kaže ona i dodaje da je njihov kontakt prekinut jer je uprljala obraz njenog pokojnog supruga:

- Slagala je da je očuh pokušao da je siluje i moj pastorak je to video i zabranio njoj pristup ovde skroz. Ja je sad vidim putem televizije i tako. Ona non-stop priča kako je vređa kad joj opsuju majku, a sa mnom i ne priča i poziva se na mene. A taj čovek kojeg je optužila za silovanje hteo je da joj da i prezime i krov nad glavom i sve, a sad je sve izgubila - kaže Enesa i dodaje da je sreća što je njen pokojni suprug nije čuo ove Macine optužbe jer je preminuo 2010. godine.

Problem je bio u tome što je Enesa nije podržala u toj laži, nego je ostala verna istini.

- Ja je nisam u tome podržala i ona se naljutila. Ja sam bila na operaciji, operisala sam žuč prošle godine i rečeno mi je da su rizični i operacija i oporavak i da ishod može biti fatalan. Ni tad nije došla da me vidi, da me obiđe - otkriva ona.

Posle toga Enesa nije mogla da se zaustavi pričajući o bolu koji trpi već dve godine, pa je nastavila da priča o tome šta joj je sve priredila ćerka jedinica.

- Lagala je i da je ceo honorar od rijalitija dala nama, porodici, jer smo mi dužni. Niti smo mi bili dužni, niti je ona nama nešto dala. Dala je nešto mizerno mojoj mami samo. A sad 10. novembra mi je bio rođendan, ona nije mogla ni u kameru da mi čestita, zato što neće - kaže ona drhtavim glasom i dodaje:

- Babi je ona priznala da ne sme da kaže da ne priča sa mnom, jer zna da bi je svet osudio. I sama je rekla da je svakoj normalnoj osobi porodica svetinja, ali za nju nije, za nju je prestiž svetinja. Bitno joj je da ona dođe do svog cilja. Nju zanima ono što samo njoj ide u prilog. Ona ne zove ni tu babu, jer vidi da je govornica u Zadruzi javnog karaktera i plaši se da će je ona osramotiti, samo gleda šta će joj ići u prilog - zaključuje Enesa.

Izvor: Alo.rs/Pink.rs
Foto: maca.privatno.xx

Pogledajte još