ISKRENA! Anđelina Džoli: Pokušala sam da spasem brak sa Bredom

Iako je već više puta javno govorila o svojim osećanjima, porodici, kao i najtežim trenucima kroz koje je prolazila, glumica se ovog puta osvrnula na sam brak, te otkrila kako je pokušala da ga spase.

Američka glumica Anđelina Džoli otkrila je za "Holivud riporter" da je smatrala da bi rad sa Bredom na novom filmu rešio njihove probleme u vezi.

Tako je 2015. godine došla na ideju da napiše scenario i režira dramu Pokraj mora, u kome njih dvoje imaju glavne uloge.

Baziran na ličnim problemima sa kojim su se ona i Bred suočavali u to vreme, film otkriva priču para koji se nosi sa ozbiljnim problemima u braku.

- Mi smo se upoznali dok smo zajedno radili i išlo nam je dobro. Želela sam da uradimo nešto ozbiljno. Mislila sam da bi to bio odličan način da komuniciramo. I na neki način jeste, a na drugi - bar smo naučili neke stvari. Ipak bilo nam je teško bog situacije koje se nastavila, a koja nema veze sa filmom - istakla je Anđelina.

Iako nisu uspeli da spasu svoj brak, te da reše sve poteškoće koje su nastupile, glumica smatra da je dobro što su sarađivali zajedno na ovom projektu.

- Drago mi je da smo uradili taj film zato što smo istraživali nešto zajedno. Možda nije sredilo određene stvari, ali smo imali komunikaciju koju je bilo potrebno da imamo - zaključila je na kraju.

Izvor: Super žena
Foto: NBC - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još