SEKS ZA MENE NIJE PREVARA: Lepa Brena iznenadila svojim receptom za uspešan brak

Lepa Brena i bivši teniser Slobodan - Boba Živojinović u petak su proslavili 26 godina braka.

Iz ljubavi koja traje više od dve decenije imaju dva sina Viktora i Stefana, dok Boba iz prethodnog braka ima naslednika Filipa, kojeg je Brena prihvatila kao svog.

Brena kaže da je za uspešan brak najvažnija spremnost na kompromis.

- Ukoliko ne pravite kompromise, ne može ni posao, a kamoli brak da bude uspešan. Jer se u braku sretnu dvoje ljudi različitih profesija i načina života, tako da ukoliko nema kompromisa, porodica ne može da opstane ni da funkcioniše. Kada se sretnu jedna svetska i jedna balkanska karijera, ispostavi se da je najbitnije uskladiti porodične i profesionalne obaveze, a da pritom ne izgubite sebe. To je mudrost. Sa godinama postanete mudriji i tolerantniji. Svi smo mi imali momente pucanja koji su izazvani svim samo ne lepim životom - priznaje pevačica raskošnog glasa koja se pre braka četiri godine zabavljala sa Bobom.

Na pitanje da li je bila spremna da suprugu oprosti prevaru, iskreno kaže:

- Uvek sam govorila da je seks danas toliko jedna devalvirana priča i roba koja se prodaje vrlo jeftino. Tako da nije za mene prevara ona koja je seksualna nego je prevara kada te neko izda kao čoveka i kad neko izda svoju porodicu.

Decenije koje je provela u zagrljaju istog čoveka ne bi menjala ni za šta na svetu, a krize u braku opisuje stihovima svoje pesme.

- Imam jednu pesmu, a stihovi kažu ovako: „tako je lako reći kraj i otići, al’ znaj, na tom putu ja ću večno stajati“ - kroz osmeh je izrecitovala slavljenica.

Izvor: Glossy
Foto: Instagram/lepabrenaa

Pogledajte još