NEPOPRAVLJIVI ROMATIK: Ivan Bosiljčić otkrio kako je zaprosio Jelenu Tomašević!

Jedan od najboljih domaćih glumaca, Ivan Bosiljčić, i pevačica izuzetnih vokalnih mogućnosti, Jelena Tomašević, nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a da je njihova ljubav svakim danom sve veća, te i da uživaju u skladnom braku, bračni par skoro svakodnevno pokazuje zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama.

Poznato je da je Bosiljčić jedan od poželjnijih muškaraca sa javne scene kao i to da bezgraničnu ljubav ka Jeleni ni jednog momenta ne krije međutim, ono što je do sada bilo nepoznato javnosti jeste način na koji je on zaprosio pevačicu.

Gostujući u današnjoj emisiji "Magazin In" Ivan je ispričao kako je izgedao taj čarobni trenutak.

- Stalno sam nosio prsten sa sobom čekajući poseban trenutak kako bih upitao Jelenu da li želi da se uda za mene. S obzirom na to da sam imao zakazanu predstavu u Londonu, pošli smo tamo, a ja sam ga i na to putovanje poneo. Šetajući londonskim parkom sent Džejns odlučili smo da napravimo kratak predah i legli smo na travu - priča Bosiljčić uz osmeh i dodaje:

- U nekom mometu Jelena je rekla: "Koliko nam je samo lepo, koliko smo srećni". Tada sam shvatio da je to idealan trenutak, ustao sam i izvadio prsten naravno, Jelena je od sreće počela da plače i prstala je, a odmah potom čuo se aplauz, tapšala nam je grupa Kineza koja je sve ovo posmatrala da mi nismo ni slutili - završava glumac.

Podsećanja radi, njihovu ljubav krunisalo je rođenje mezimice Nine, a pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete, te smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti.

Autor: nadlanu.com/D.M.P.

Foto: ivanbosiljcicofficial/Instagram

Pogledajte još